Beauty Intervju: Camilla om kjærlighet, wet-look og sølvfarget hår

Beauty Intervju: Camilla om kjærlighet, wet-look og sølvfarget hår

Camilla Aslaksrud, norsk blogger, norge beauty blogg

Camilla Aslaksrud er en blond skjønnhet på 19 år, som kommer fra Hønesfoss. På bloggen hennes kan du blant annet lese om hennes hverdag, mote og tips. Du kan se den her. Hun har også en super fin instagram som er inspirerende å se på, du finner den her. Vi har stilt henne spørsmål om blant annet hvem hennes beauty hero er, lykke og om det beste beauty rådet hun har fått.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør er å sjekke telefonen: Instagram, snapchat og blogg. Deretter hopper jeg i dusjen, føner håret, sminker meg og løper ut døra med en brødskive i hånden!

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Det enkleste er ofte det beste: søvn! Man skal ikke undervurdere beautysleep, altså. Ikke bare reduserer det  mørke ringer rundt øynene og linjer i ansiktet, man føler seg også ti ganger freshere dersom man våkner opplagt.

Hvem er din beauty hero?

Godt spørsmål. Jeg har mange venninner som er fantastisk flinke til å legge sminke, men jeg titter også ofte på sminkevideoene til @DajanaMakeup på instagram!

Hvem har du “hair envy” over?

Anette Haga! Håret hennes ser alltid helt fantastisk ut, uansett lengde eller frisyre.

Hva er lykke for deg?

Trygghet, balanse og kjærlighet. You can´t buy happiness!

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg synes «wet look» er så kult! En annen ting jeg vil prøve, er store, rufsete fiskebensfletter. Det passer like godt til fest som til hverdag!

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Det må bli Hvaler, på sommeren. Ingenting er som norsk sommer og båtliv.

Har du hatt en «crazy» hår periode?

Spørs hva som defineres med «crazy», men jeg har både hatt mørkebrunt hår med ombre og sølvfarget hår. Pappa var svært lite begeistret for sistnevnte.. Haha!

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Det må være da jeg gikk på et viewpoint her i Thailand. Nang Yuang Island og Mango View Point er virkelig to perler som er verdt å besøke.

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Når jeg skal pynte meg, sminker jeg meg bare litt mer enn til hverdag. Litt ekstra solpudder, lipgloss, øyenskygge og kanskje noen løsvipper? Håret krøller jeg gjerne stort og ut fra ansiktet – hvis ikke går jeg for en stram hestehale som holder hele kvelden.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Selvom jeg liker å høre på såkalt «toppliste musikk», elsker jeg å bla gjennom de gamle spillelistene og finne de sangene som gir meg gode minner. Good Life av One Republic er en av de – den får meg i så godt humør!

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar