Bli festklar på 10 minutter – Fra Work til Wow!

Bli festklar på 10 minutter – Fra Work til Wow!

wauw

Av og til hender det at man skal på fest eller ut å spise rett etter jobb. Det er jo ikke alltid man har tid til å bruke timer på hår og makeup. Les med når vi gir 3 enkle tips, så du kan gå fra «work» til «wow» på 10 minutter!

Red lips

Vi kan visst ikke komme utenom at røde lepper kan piffe opp enhver makeup look! Både de mørke og lyse nyansene er super fine, og det er en enkel måte å gjøre en alminnelig hverdagsmakeup mere festlig. Sørg for å ha en pen kant, og bruk alltid en lipliner under leppestiften din, da det vil gjøre så fargen holder mye bedre. En annen god ting å vite er at matte leppestifter er mere holdbare enn de med shine, så hvis du skal feste hele natten, er det en god idé å velge en matt farve.

Soft Waves

Store myke bølger er alltid en sikker vinner, enten du skal på fest eller på restaurant, og det er heldigvis ikke så tidskrevende med det rette utstyret. Bruk Curl hold spray, før du går i gang. Den beskytter håret ditt mot varmen fra krølltangen og samtidig gir den mere hold til krøllene. Krøll håret i mellomstore seksjoner, med Classic Wave Wand. Når krøllene har kjølt ned, grer du de gjennom med Oval Dressing Brush for å samle krøllene. Avslutt med en omgang hårspray, for at frisyren holder hele kvelden eller natten.

Metallic Eyeshadow

Det er alltid flott med all verdens glitter på øynene, spesielt hvis du skal på byen med venninnene eller på fest. Og hvis du ikke er for de røde leppene, er dette en fin løsning til hvordan du kan endre din hverdagsmakeup til en festmakeup på under 10 minutter! Til fest er det alltid flott med en mørkere øye makeup. Finn frem en flott shimmery eller metallisk øyenskygge og legg den på øyelokket, blend den ut i globallinjen, så du får en myk kant. Bruk eventuelt en sort kohl eyeliner til å lage en smokey liner på den øverste vippekanten, og den ytterste delen av den nederste vippekanten. Blend lineren litt ut med en liten fluffy pensel og så er du klar til fest!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar