Beskytt håret ditt mot varmen med Heat Protection Spray

Beskytt håret ditt mot varmen med Heat Protection Spray

heat protect spray

Å style og fikse håret mitt er blant det beste jeg vet, jeg elsker hvordan man kan endre look ved hjelp av en styler, hårføner eller krølltang. Men som mange kanskje allerede vet, så er det viktig å beskytte håret mot styling og varmen.

Selv om de fleste av oss har blitt gode til å bruke varmebeskyttelse før man går igang med å style håret sitt, så hender det dessverre mange feil i bruk av dette produktet. Nedenfor presenterer jeg de tre vanligste feil folk ofte gjør med varmebeskyttelsen sin.

  1. Du appliserer andre stylingprodukter før du appliserer varmebeskyttelse. For å gi best resultat skal varmebeskyttelse være det produktet som appliseres først etter at håret er vasket!
  2. Du appliserer varmebeskyttelse i alt for vått hår! Er håret vått så vanner det ut produktet noe som gjør at det mister sin effektivitet.
  3. Du appliserer ikke produktet i hele håret ditt. Mange glemmer å ha varmebeskyttelse i hele håret og kun bruker det på det ytterste håret. Det er like viktig å applisere det i hele håret! Jeg bruker litt mer en hva man behøver, men jeg ser det som en garanti for at håret ikke skal ta skade.

Varmebeskyttelse kommer i dag i alle mulige former og konsistenser men ghds Heat Protection Spray er som navnet antyder i sprayformat. Det nye designet har gitt produktet et mye mer letthåndterlig pump som fordeler sprayen jevnt over hele håret. Jeg bruker rundt 8 sprays i håret og går deretter igjennom håret med en kam eller børste for å sjekke at hele håret er beskyttet.

Samtidig som Heat Protection Spray beskytter mot alle typer varme gir den håret en naturlig følelse. Du kan nesten ikke merke at du har produkt i håret, noe jeg gir en stor tommel opp! Jeg elsker følelsen av nyvasket  hår og vil gjerne ha det så lenge som mulig uten at ”ødelegge” det med masse produkter.

Finn Heat Protection Spray til 249,- i våres web shop og hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar