Beautyguide – kule fletter og naturlig sminke

Beautyguide – kule fletter og naturlig sminke

Vi har hatt flotte Ilirida Krasniqi på besøk for å få en liten mini makeover av den dyktige stylisten Nini Elisabeth. Resultatet ble en virkelig kul look, som med sin nøytrale sminke og «edgy» hårfrisyre kombinerer det beste fra begge verdener. En perfekt look dersom man vil skille seg ut til vinterens mange fester, men også en look som tar seg godt ut til sesongens garderobe og som tilfører glam til for eksempel den chunky strikkegenseren som har overtatt motebildet. Elsker du looken like mye som vi gjør? Gjør som denne lille beautyguide foreslår og bli kul alá Ilirida. Få looken:

Naturlig sminke

Sminken i denne looken er veldig naturlig, og nøkkelen er å å fremheve det du allerede har. Her er det aller viktigste en flott base. BB-cream er vårt go-to produkt for en naturlig finish, og med litt blush for å gi kinnene glød – så er basen perfekt. Fremhev øynene med en øyenskygge i jordnære farger, og en smule mascara så vippene får «bambi effekt». Avslutt med en farget lip gloss til å fremheve leppene dine, og litt highlighter i amorbuen og i øyenkroken.

Prepare your hair

Vi har sagt det før og nå sier vi det igjen: forberedelse er nøkkelen. En god «hår prep» sørger ikke bare for å passe på håret ditt, det får også din frisyre til å holde lengre. Start med å børste gjennom håret grundig med en god børste, eksempelvis Pink Blush Paddle Brush. Denne børsten er god til å fjerne floker i håret, slik at håret ditt blir glatt og enklere å flette. Spray Curl Hold Spray i lengdene for å gi håret tekstur, beskytte det mot varme og for at håret «husker» krøllene. Børst gjennom håret igjen for å sikre at produktet er jevnt fordelt.

Flett, flett og mer flett

Det vi elsker mest med denne stylingen er de kule flettedetaljene som står i kontrast til hestehalens myke krøller. Flettene er nærmest litt «loose-cornrows» i uttrykket, og fremgangsmåten er den samme som når du lager en utvendig fransk flette – i miniformat. Start fremme ved pannen, ta tre seksjoner i den størrelsen du vil ha flettene dine i, og begynn heretter å flette. Teknikken er den samme som ved utvendig fransk flette. Flett håret til det punktet hvor du ønsker at hestehalen skal starte. Et godt tips er å brukke hårspenner for å få styr på krøllene. Gjenta samme prosedyre i nakken – tre små franske fletter som flettes opp mot hestehalen.

«Glam it up» med krøller

Samle resten av håret i en høy hestehale og bruk hårklemmer for å sikre at flettene sitter godt fast. Børst gjennom hestehalen igjen, og skru på styleren. Vi har brukt Creative Curl Wand til flotte Iliridas lange hår. Her er det virkelig mulighet for å variere frisyren, da du kan prøve å leke med tykkelsen på de seksjonene du krøller. Små krøller, store krøller, eller kanskje en blanding? Vi har valgt å gi Ilirida store glamorøse krøller, som virkelig gir hestehalen volum og wow-effekt. Et godt tips for å få krøllene til å holde er å la dem kjøles helt ned før du grer gjennom med børsten – på denne måten «låses» krøllen i håret, og med hjelp fra Curl Hold Sprayen får du krøller som holder hele dagen. Avslutt med litt Final Fix Spray, som sprayes på håret nedenfra og opp, for å sikre at frisyren holder seg på plass. Som et siste finish kan du ta en hårlokk og tvinne den rundt hårstrikken for en gjennomført glam look. Så er du altså god to go! Du kan være helt sikker på at denne style er en headturner.

PS! Husk at vi har Black Friday Sale! Spar 20% på ALT og 30% på utvalgte Wanderlust stylere. Tilbudet gjelder til 27/11 2017. Se mer her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar