4 beauty trends i 2017

4 beauty trends i 2017

beautytrends2017u kopi

Vi er i et nytt år og det betyr nye beauty trends! Det vil komme både nye hår og makeup trends og vi er super klare og gleder oss til å prøve nye frisyrer og makeup looks. Vi har funnet noen favoritter som du kan se mer om nedenfor.

Deep side parts

Midtskill har lenge vært populært, men nå har sideskillen kommet tilbake. Skillen skal helst være dypt ut mot siden og håret skal gjerne ha en god tekstur med et naturlig fall. For å få en skarp og jevn sideskill, kan du bruke den spisse enden på Narrow Dressing Brush. Spray deretter håret med Curl Hold Spray og lag naturlig fall med Classic Wave Wand. Avslutt med Final Fix Hairspray for å gi et bedre hold til frisyren.

Glossy lids

Denne glossy looken er super kul og det vil se fint ut på alle. Det kan være litt vanskelig å få det til å holde seg på plass hele dagen hvis du har andre øyenskygger under glossen, men hvis du holder det naturlig og kun tilfører gloss på øyelokket, vil det være enklere å kunne gå med en hel dag. Når du har blitt komfortabel med det, så prøv gjerne å eksperimentere med farger.

Bold and graphic

Når det kommer til negler, er det nok veldig individuelt hva man liker. Noen liker korte og naturlige negler uten noe særlig farge på, imens andre liker fargefulle og kreative negler. Chrome negler er noe vi har sett den siste tiden og blir også noe vi fortsatt kommer til å se mer av. Men, nå blir det også populært med dristige, grafiske negler. Trenden handler om å mixe sort med primær farger som gul, rød og blå, pluss hot pink!

Straight and sleek

Det har lenge handlet om krøller og glamorøst hår, både på catwalk og den røde løper. Nå er det derimot rett, glatt og skinnende hår med en skarp midtskill. Er du usikker på hva vi snakker om, så bare se på Cher fra 70-tallet! Denne frisyren er noe som bare må prøves. Prepp først håret med Heat Protection Spray, så beskytter du håret mot varmen. Gå deretter over med Platinum styleren og pass på så du får med alt håret. For mer shine i håret kan du spraye litt Final Shine Spray, men pass på så du ikke sprayer for nærme hodebunnen, for da kan håret fort bli fettete. Så er det bare å få midtskillen på plass og så er du klar!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar