Beauty intervju: Pernille om kvinnedagen, hjemmespa og naturlige bølger

Beauty intervju: Pernille om kvinnedagen, hjemmespa og naturlige bølger

Pernille Juvodden er en ung skjønnhet som kommer fra Horten, og til daglig blogger hun hos ELLE. I bloggen til pernille kan du få innblikk i hennes hverdag, mat, mote, skjønnhet og mye annet. Sjekk den ut her. Vi er så heldig å ha snakket litt med Pernille, så du kan du bli litt bedre kjent med henne!

Hva var din første tanke når du stod opp i morges?

At jeg er utrolig heldig som har det så fint. Det er noe jeg er nøye på. Viktig å minne seg selv når dager kan være litt tunge.

Hvis du har kun 10 minutter til å ordne håret, hva gjør du?

En stram hestehale. Det er en look jeg alltid føler meg vel og fin med. Det er sexy og passer alle anledninger, holder lenge og kan lett friskes opp med litt olje eller hårspray. Helt klart min favoritt og er super å ty til på en dårlig hårdag.

Hvis du skal på fest eller date, hva er din go-to look?

Jeg er veldig glad i volum & naturlige bølger i håret eller som nevnt en stram hestehale. Jeg er også opptatt av glød i huden uten å påføre for mye produkt, med skimmer på øyelokkene i deilige jordfarger eller rosa, gjerne lite mascara, liner på våtlinjen, en deilig lipgloss og roser i kinnene. Alltid en sikker vinner!

Hvilke ting ville folk blitt overrasket over å vite om deg?

At jeg er utrolig blid og varm mot andre mennesker, og ikke minst ekstremt høysensitiv og forsiktig. Ofte kan jeg virke litt ‘streng & sur’ uttrykksmessig, men i virkeligheten er jeg veldig tullete og smiler masse. Jeg er også ekstremt opptatt av selvutvikling og energier. Jeg er rett og slett veldig spirituell av meg.

Hvilke ting er på din bucket list?

Jeg har faktisk ganske lite på bucketlisten min om dagen. Jeg foretrekker å ta en dag av gangen og se hvor jeg ender opp, men jeg har et stort ønske om å delta på et vegansk eller Rawfood kokkekurs. Jeg har også en drøm om å ha en gård i Spania hvor jeg kan drive med yoga, dyr og mennesker.

Har du hatt en ‘crazy’ hårperiode?

Denne jenta her har hatt katastrofale ‘crazy’ hårperioder. Jeg startet tidlig med å hjemme bleke håret etter å ha farget håret helt mørkt i en alder av 12-13 år… Det resulterte i mange påskekylling perioder og guttekort hår da hele håret ble spagetti. Og så har vi den perioden hvor håret skulle være hvitt og alle skulle ha extensions ned til hoftene. Hell i uhell, så startet jeg tidlig og sluttet tidlig. Jeg har lært med årene at naturlige highlights alltid er en sikker vinner uansett hva, men nå har jeg akkurat farget håret helt hvitt til en forandring.

Hva er noen gode timer for deg?

Gode timer for meg er de timene jeg tilbringer alene og finner ro med hjemmespa og rolig musikk på badet. Det samme med den tiden jeg tilbringer med venner som gir meg mye glede. Ingenting er bedre enn å le med de fine menneskene jeg har rundt meg.

Er det noen du har ’hair envy’ over?

Helene Bruland som er Beauty Intern i ELLE Norge og god venninne. Hun har det vakreste og tykkeste nordiske håret med den perfekte naturlige looken jeg virkelig elsker. Vakker er hun!

Når hadde du sist en wow-øyeblikk?

På kvinnedagen da jeg hadde en utrolig viktig og fin samtale med noen sterke damer. Det er mye å ta tak i her i verden.

Hva er det beste beautyrådet du har fått?

At mye sminke får deg til å se eldre ut, less is best.

Hvilken tv-serie er din favoritt?

Her klarer jeg ikke å bare nevne én, så jeg må faktisk nevne mine 4 favoritter. Stranger Things, Bates Motel, The Vampire Diaries og Californication.

1Kommentar

Skriv en kommentar