Beauty guide – Valentinsdagen date night look

Beauty guide – Valentinsdagen date night look

Skal du på date i kveld, eller skal du kanskje ha en kveld med jentene? Valentine’s Day er en perfekt anledning til å gjøre litt mer ut av både makeup og hår. Til en date vil man jo gjerne bruke litt ekstra tid på å pynte seg opp, men det kan være vanskelig å bestemme seg for hva man vil gjøre med håret, og hvordan makeup som vil se best ut. For å hjelpe deg litt på vei, har vi laget en step by step guide til hvordan du kan gjøre deg klar for en romantisk kveld.

Makeup:

Jeg begynner med å legge basen for huden, først en foundation som matcher Karin sin hudtone, og deretter en concealer for å lysne opp under øynene. For å varme opp huden bruker jeg en bronzer i kinnene, over nesen og på siden av pannen. Jeg bruker en rosa krem blush, med shimmer, for å gi glød og en frisk farge til kinnene. For enda mere glød til huden, bruker jeg en highlighter over kinnbenene og på neseryggen. På øynene markerte jeg globallinjen med en brun øyenskygge, og brukte en mørkere skygge helt i ytterkanten. På resten av øyelokket la jeg en lys shimmer skygge, og så tok jeg rosa glitter som jeg la over. Etter jeg påførte mascara, satt jeg på noen punktvipper, for et litt mer åpent blikk. Siden det er så mye fokus på øynene, har jeg valgt å ha leppene i en rosa nude farge, med gloss på toppen.

Hår:

Jeg begynner med å preppe håret med Heat Protect Spray, så håret er godt beskyttet mot varmen. Deretter krøllet jeg hele håret med Creative Curl Wand. Jeg lar krøllene kjøle helt ned før jeg begynner å børste igjennom de, og begynner med selve oppsetningen. Deretter deler jeg håret opp i tre deler. Jeg bruker den spisse enden på Narrow Dressing Brush og lager en rett linje fra skillen og ned mot øret, og det gjør jeg på begge sider. Det resterende håret samler jeg bak og setter i en messy dott. For å skape mer volum på toppen, bruker jeg Narrow Dressing Brush til å tupere håret inn mot røttene. Det håret som henger løst, samler jeg sammen og legger det bakover mot dotten. Jeg lar håret gå over der hårstrikken sitter, og fester med hårnåler. Så friserer jeg ved å dra litt i håret, for å få en mer tilfeldig og messy frisyre. Til slutt sprayer jeg godt med Final Fix Hairspray, for å gi et godt hold til frisyren.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar