Beauty guide – Rufsete tekstur krøller & markerte øyne

Beauty guide – Rufsete tekstur krøller & markerte øyne

For et par uker siden hadde vi vakre Melissa på besøk i beauty studioet, hvor hun satt modell til vår beauty guide. Våren og det varmere været har begynt å komme, og hva passer vel bedre med en fresh vår makeup og flotte krøller? Er dette noe du har lyst til å prøve, så les med nedenfor hvor jeg guider deg gjennom hele looken.

Makeup:

Når som det er vår og sommer rett rundt hjørnet, synes jeg en lett og naturlig frisk makeup er utrolig fint, gjerne med en anelse markerte øyne og berry lips. Melissa har veldig fine trekk, fyldige bryn og vippene skal vi ikke engang snakke om! Jeg startet med å jevne ut huden med foundation og concealer, og som alltid med min beautyblender. Det synes jeg uten tvil gir den beste finish. For å gi litt varme til huden, la jeg litt bronzer i kinnene og på siden av pannen. Jeg elsker friske rosa kinn, så jeg puttet på en anelse blush på eplekinnene. For å gi huden ekstra glød, la jeg highlighter over kinnbenene, neseryggen og på amorbuen. Melissa har i forveien mye bryn, men jeg fylte inn litt ekstra for å få enda mere fylde. For å få brynene litt bushy, gikk jeg til slutt over med en bryn gele for å forme de sånn som jeg ville ha de. Når sminken er såpass naturlig synes jeg det er fint med litt markerte øyne, men fortsatt på en naturlig måte. Så i tillegg til skimmer øyenskyggen på øyelokket, som jeg også la på nedre vippekant, påførte jeg en sort eyeliner på våtlinjen og på den øvre vippelinjen. For at lineren ikke skal bli for hard, brukte jeg en smal kost til å fade det litt ut over vippene. Og til slutt påførte jeg mascara og fant frem en fin og frisk rosa farget leppestift. Ta gjerne på bittelitt gloss også!

Hår:

Jeg startet med å preppe håret med Root Lift Spray og deretter jobbet jeg produktet godt inn med hårføneren. Dette gjorde jeg for å få mere volum og en god base i håret, før jeg skulle krølle det. Jeg sprayet også Heat Protect Spray i hele håret, for å gi håret god beskyttelse fra varmen. Jeg har blitt super fan av å lage krøller med rettetang, synes det blir så utrolig fint! Så for å lage Melissa`s krøller brukte jeg den nye Wanderlust styleren, da den er veldig enkel å bruke og den glir så lett igjennom håret. Jeg ville ha litt messy og tilfeldige krøller, og det er denne styleren perfekt til. Jeg krøllet håret forskjellige veier, både bakover og forover, for å få mer bevegelse i håret. Når krøllene hadde kjølt ned, brukte jeg fingrene til å gre igjennom håret og tuperte håret mot røttene, for litt mer volum. Til slutt sprayet jeg over med Final Fix Hårspray for å forme frisyren.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar