Beauty guide – plum smokey eyes og messy krøller

Beauty guide – plum smokey eyes og messy krøller

Når det er vinter ser man mange med mørke farger på enten øyne eller lepper. Spesielt plommefarget nyanser er super populært i år, og jeg er synes det er så flott med den lilla fargen som øyenskygge. Det blir litt mer dramatisk og rocka, og er et godt alternativ til de klassiske smokey eyes i sort eller brun. 🙂 Les med når jeg guider deg gjennom looken.

Makeup:

Start med å fukte huden din godt, så den er klar til å ha på makeup. Huden kan fort bli tørr i sånt vær som vi har nå for tiden, og det er derfor ekstra viktig å pleie den. Påfør deretter en primer, så basen kan holde hele dagen. Når huden er preppet, går jeg i gang med å legge foundation og litt concealer under øynene. Deretter skygger jeg inn kinnbenene, og legger highlighter på toppen av kinnbenene og på amorbuen. Nå til øynene! Start med å bruke en øyenskyggeprimer og bruk deretter en hudfarget skygge på brynbenet og ned til globallinjen, for å gjøre det enklere å blende de andre fargene. Til globallinjen bruker jeg en mellombrun/lilla, og blender den godt ut. Når det ikke er flere harde kanter, går jeg inn med den mørkelilla på hele øyelokket, og sørger igjen for å blende kantene godt ut. Legg den mellombrune øyenskyggen på den nederste vippelinjen, og avslutt med en tynn eyeliner på den øverste vippelinjen og masse mascara. Til leppene brukte jeg en nude lipgloss.

Hår:

Først ger jeg håret gjennom med ghds paddle brush, for å få ut alle floker, og sprayer deretter med curl hold spray, for å beskytte mot varmen fra krølltangen og samtidig gi et godt hold til krøllene. Så krøller jeg hele håret i mellomstore seksjoner med creative curl wand. For å få en mere tilfeldig look, børstet jeg krøllene igjennom med fingrene, men først når de hadde kjølt helt ned. For litt mer volum, tuperte jeg de lett med narrow dressing brush. Til sist sprayet jeg godt med hårspray, så krøllene holdt hele dagen!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar