Beauty guide – Metalliske øyne & super rett hår

Beauty guide – Metalliske øyne & super rett hår

Akkurat nå er det super trendy med metalliske nyanser på øynene, enten det er en enkel metallisk liner eller en litt glitrende metallisk øyenskygge! Du har vel ikke gått glipp av den store trenden, med helt rett og shiny hår? Dette er helt klart min favoritt kombo for øyeblikket. Les med nedenfor hvor jeg guider deg igjennom hele looken.

Makeup:

Når øynene har mest fokus, liker jeg å holde resten av sminken enkel og naturlig. Jeg startet med å legge en metallisk skygge på hele øyelokket og bygget den opp litt etter litt for å gjøre fargen mer intens. Deretter brukte jeg en fluffy kost, som jeg brukte til å duse ut skyggen i globallinjen, for å få en myk og fin overgang. Til slutt presset jeg forsiktig på litt glitter over øyenskyggen. Til denne looken synes jeg man må ha sort eyeliner, det gir en mye finere helhet. Jeg brukte en sort kajal langs hele øvre og nedre vippelinje og duset den ut. Helt til slutt avsluttet jeg med masse mascara! Etter jeg la på foundation, frisket jeg opp huden med highlighter, blush og litt bronzer. Leppene ville jeg ha ganske naturlige, så her la jeg min favoritt gloss, som er i en super fin og naturlig nude farge.

Hår:

Ilirida har veldig tykt og mye hår, så det er kjempe gøy å jobbe med. Til denne sminken synes jeg det er perfekt med helt rett og glatt hår, med masse glans! Jeg startet med å preppe håret med Heat protection spray, for å beskytte håret mot varmen fra styleren. Deretter delte jeg håret opp i seksjonen og rettet det ut med Platinum styleren. For å få mer glans i håret, sprayet jeg over med Final Shine Spray. Jeg tok også litt Smooth and Finish Serum i hårtuppene, så de så enda sunnere ut! Til slutt avsluttet jeg med Final Fix Hairspray, for å legge ned alle små hår så alt håret ble helt smooth og fint.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar