Min ghd Look – Simone Moelle’s Guide til Flotte Krøller

Min ghd Look – Simone Moelle’s Guide til Flotte Krøller

 

Fashionista Simone Moelle har vært forbi våres Beauty Studio & vist oss hvordan hun lager sine signaturkrøller.  Her er litt om Simone:

«Navnet er Simone og alderen har nå sneket seg opp på de magiske 25. Jeg bor på ønskeøen, Amager, og er akkurat blitt ferdig med Kandidatutdannelsen, Ebuss, på IT Universitetet i København. Jeg elsker klær, ja faktisk alt av klær, da jeg ofte hopper imellom mange stilarter. Akkurat nå er jeg rock’n’roll, og i morgen er jeg kanskje klassisk? Jeg elsker også sko og vesker, blondeundertøy, langt hår, loppefunn, burger med fries, fyldige lepper og alt det som er litt nerdete og data orienteret – ja, det er meg!»

Hvilken styler fra ghd Curve er din favoritt & hvorfor?

“Min favoritt er helt sikkert ghd Curve creative curl wand! Den lager de flotteste krøllene på kort tid og er enkel å bruke. Jeg sprayer håret med ghd Heat Protection og mens det blir gjort, er krøllstaven klar med det samme. Jeg bruker typisk ett par hårklemmer til å dele håret i ett par seksjoner og så er det ellers bare i gang med å krølle.

Når krøllene er kjølet ned, grer jeg de lett igjennom med fingrene mine og så en ordentlig omgang hårspray.»

Det har Simone brukt:

Vi elsker de glam lokkene Simone har laget!

 

Se med i neste uke hvor vi har stilt Simone 10 spørsmål, finn blant annet ut av hvem hennes beauty hero er og hvem hun har «hair envy» over.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar