Anna om sin beauty hero, pannelugg og helt sort hår

Anna om sin beauty hero, pannelugg og helt sort hår

 

Anna Bjørdal er en mote interessert jente, som kommer fra Norge men som nå bor i Danmark. Hun studerer i Odense og er ferdig utdannet psykolog til sommeren. Hun driver også en blogg hvor du kan få masse fashion inspirasjon, du finner den her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Jeg liker å starte dagen med en kopp kaffe i sengen for å få en rolig start på dagen mens jeg svarer på mails som har tikket inn i løpet av natten. Deretter går jeg inn på badet hvor jeg vasker ansiktet i kaldt vann, påfører fuktighetskrem og grer godt igjennom håret.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Det beste beauty rådet jeg har fått er å aldri klippe lugg selv. Det er kanskje ikke akkurat så mye et råd som en personlig erfaring fra barndommen. Aldri. Igjen.

Hvem er din beauty hero?

Jeg synes Emma Watson alltid ser så utrolig fresh ut. Sminken hennes ser så naturlig ut, håret ligger alltid perfekt og hun har en fantastisk glød. For ikke å nevne de søte fregnene på nesetippen! Min definitive girl crush.

Hvem har du “hair envy” over?

Det er mange, det! Tumblr og Instagram bugner jo over av lekre lokker. Kanskje den danske modellen Mathilde Gøhler?

Hva er lykke for deg?

Lykke for meg er når alle i familien min har det godt. Jeg er ekstremt familiekjær og forsøker hele tiden å gjøre små ting som gjør de andre i familien lykkelige, om det så er å sende blomster til mamma og pappa eller å spille Risk med storebror.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg er i grunn veldig fornøyd med min egen frisyre og farge (etter mange år fram og tilbake), men dersom jeg skulle prøve noe annet ville det vært en litt lang bob. Anh Co Tran lager noen vanvittig fine stiler.

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Det må være Son hvor jeg er født og oppvokst. Det ligger helt nede ved vannet langs Oslofjorden og sentrum består av brostein og masse gamle, hvite trehus, Son er virkelig det vakreste stedet på jord! I familien min pleier vi å si at det ”alltid er sol i Son” – noe som selvsagt ikke stemmer, men det føles som det fordi når det er sol der så er det utrolig vakkert.

Har du hatt en crazy hår periode?

I 10.klasse gikk jeg gjennom en rocka periode hvor jeg farget håret helt sort og gikk kledd i masse nagler!

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Det må være da jeg for noen uker siden gikk en langrennstur mutters alene på fjellet. Solen skinte, snøen glitret og jeg var den første i sporet – magisk!

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Til spesielle anledninger har jeg som oftest håret hengende løst ned med kun litt olje i tuppene. Noen få ganger kan jeg lage myke bølger med min styler. Til hverdags har jeg ganske nøytral sminke, så det eneste jeg gjør annerledes til spesielle anledninger er at jeg legger en vinget eyeliner.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Ásgeir – Higher

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar