Anette om pastellrosa hår, sminkerutiner og lykke

Anette om pastellrosa hår, sminkerutiner og lykke

anettehovland2

Anette er en fashionista fra Oslo. Hun skiller seg ut med sin kule stil og ikke minst hennes fantastiske hår. Hun har en fashion blogg med masse inspirasjon, du kan sjekke den ut her. Hennes instagram er også fylt med masse flotte bilder, så den er absolutt verdt å ta en tur innom. Den finner du her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det aller første jeg gjør er å sjekke mobil og oppdatere meg på sosiale medier i noen minutter før jeg står opp.

Hva er det beste beauty-rådet du har fått?

Jeg er en av de som kan sitte i timesvis å se på makeup/hår videoer på Youtube, så jeg har tatt med meg veldig mange tips opp gjennom årene. Men jeg må trekke frem at når «baking» først ble en greie, gjorde det veldig mye for sminkerutinen min- jeg ble frelst og bruker den teknikken stort sett hver dag.

Hvem er din beauty-hero?

Når vi allerede var inne på Youtube så må jeg nesten si Nicole Guerriero.

Hvem har du «hair envy» over?

Definitivt Fanny Lyckman, det har hun vært så lenge jeg har fulgt henne!

Hva er lykke for deg?

Lykke for meg kan være veldig mye, det er et ord jeg bruker ganske ofte. Men i bunn og grunn handler vel lykke for meg mer om dype ting, enn om de overfladiske. Det aller viktigste for meg er at alle rundt meg har det bra, og at jeg har det bra selv- da kan jeg nesten ikke be om mer.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg har hatt lyst til å teste pastell rosa hår i en evighet! Men om jeg tørr å teste det ut får tiden vise.

Ditt yndlingssted i Norge?

Jeg elsker Oslo! Men ingenting slår hjembyen min Molde.

Har du hatt en «crazy» hår periode?

Jeg har hatt flere- Frisyren har vel stort sett vært den samme, men fargene derimot! Der har jeg vært gjennom sort, kobber, rødt, lilla og nå grått.

Når hadde du sist et wow-øyeblikk?

Jeg har ofte wow øyeblikk, det kan være så mye!

Hva er ditt «go-to-beauty look» til en date eller fest?

Jeg er avhengig av contour og highlighting, så det er alltid på plass uansett- bortsett fra det, om jeg skal noe spesielt veksler jeg gjerne mellom «dramatiske» øyne eller lepper.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Nå går Azekel med New romance på repeat, jeg får ikke nok!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar