Advanced Split End Therapy redder feriehåret ditt

Advanced Split End Therapy redder feriehåret ditt

Sommeren har endelig kommet til Norge, og hvem nyter ikke å sitte ute i det deilige været og nyter varmen? De fleste husker å beskytte huden på kroppen og i ansiktet med solfaktor, men hva med håret? Håret har akkurat som huden, også bruk for ekstra pleie og beskyttelse mot solens stråler, som kan være veldig uttørkende for håret. Heldigvis har vi produktet du har bruk for!

Vår prisvinnende hårkur Advanced Split End Therapy er en fantastisk hjelp til håret. Kanskje du skal, eller har vært på ferie og har lyst til å gi håret et boost. Hårkuren er et leave in produkt, som utover å tilføre håret masse fukt, lukker splittede spisser i opp til 10 hårvasker! Så skal du på en kort ferie, kan du nøyes med å bruke hårkuren dagen før du drar av sted, og fortsatt holde håret sunt på hele turen! Skal du på en lengre ferie, er den også veldig enkel å ha med i kofferten, og fyller nesten ingenting. Produktet skal brukes i lengdene, hvor håret kan være tørt og ha bruk for ekstra pleie, og det aktiveres med varmen fra din fønerstyler eller krølltang.

Advanced Split End Therapy inneholder bl.a. rødalger som har reparerende og beskyttende egenskaper. Utover å beskytte håret, forebygger hårkuren også slitasje og at håret brekker. Psst du kan f.eks. velge den som gratis gave hele juli måned. Se vårt sommerutsalg hvor du får gratis gaver med når du shopper!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar