Adrienne om grønt Kylie Jenner hår, morgen rutiner og hår goals

Adrienne om grønt Kylie Jenner hår, morgen rutiner og hår goals

Adrienne Eikrem på 19 år kommer fra Ørsta i Møre og Romsdal. Hun driver livsstil bloggen adrienne.blogg.no som du kan sjekke ut her. Nedenfor prater hun om blant annet Kylie Jenner sitt grønne hår, hvem hun har «hair envy» over og hennes «crazy» hår periode.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør om morgenen er å gre håret mitt før jeg setter det i en forsiktig dott. Vasker ansiktet og deretter sminker meg.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Tipset om å teste ut beautyblenderen, en svamp som blender ut foundationen. Jeg er helt avhengig nå!!

Hvem er din beauty hero?

I den siste tiden har jeg blitt obsessed med den norske youtuberen «Sanne Skar». Fargen som hun har i håret sitt er en farge jeg selv kunne tenke meg. Og for å ikke snakke om sminken hun legger, denne jenta her er bare sykt dyktig. Verdt å ta en titt!

Hvem har du “hair envy” over?

Den svenske bloggeren Fanny Lyckman, ingen tvil. Altså, håret hennes er goals i mine øyne. Er det noen som egentlig vet om håret hennes er 100% ekte??

Hva er lykke for deg?

Dette er kanskje veldig klisjé ting å skrive. Men hey, familien og vennene mine er lykke for meg. Jeg setter så stor pris på å ha dem med meg hver eneste dag.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Det hadde vært skikkelig kult å hatt sånn Kylie Jenner grønt langt hår, bare for å prøvd i grunn. Men jeg vet at jenta eier forskjellige parykker. Så i den siste tiden så har jeg faktisk kikket litt på ebay for å finne en stilig parykk å teste ut. Alltid gøy med en forandring da!

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Hoddevik. Hoddevika ligger langs Stadtkysten i Sogn & Fjordane, nærme Vestkapp. Det er en liten sjarmerende plass med få hus og låver. Her er det surfemuligheter og fine fjelltopper. Her er det godt å få frisk og deilig vind i håret!

Har du hatt en crazy hår periode?

Jeg testet en gang å bli skikkelig «bestemorgrå» i håret som har blitt veldig trendy siste året. Der endte jeg opp å bli flekkete lilla, blå og litt grå. Litt sånn zebra, om jeg kan kalle det crazy?

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Idag tidlig hadde jeg et skikkelig wow-øyblikk når sola dukket opp. Det er litt for lenge siden sist jeg har sett den for å si det sånn, hehe 😉 Sola er min bestevenn!

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Falske øyevipper som ser naturlige ut er mitt must egentlig. Jeg har sååå korte vipper selv, at man ville ikke trodd det.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Jeg har fått helt dilla på sangen «Make Up» av R.City og Chloe Angelides, den må høres!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar