8 ting du skal vite om ghd’s nyeste Platinum styler

8 ting du skal vite om ghd’s nyeste Platinum styler

ghd platinum styler, ghd platinum

ghd platinum styler, ghd platinum, ghd wishbone, ghd rettetangghd platinum styler, ghd platinum, ghd platinum styler, ghd white platinum, black platinum ghd, ghd glattejern, nyt ghd glattejern, ghd styler

Har du sett våres ghd Platinum? Vi elsker den nyeste toppmodell fra ghd. Her gir vi deg 8 fakta, så du kan lære litt mer om den! Hvorfor er vi så begeistret for den nye versjonen? Nå skal du høre…

1. Den vil ikke skade dine lokker

ghd har undersøkt at de fleste stylere når opp til 230 grader! Mens den optimale temperatur for styling – som ikke skader håret – er omkring 185 grader. Platinum har tre sensorer i hver plate og derfor forblir temperaturen konstant, selv når du kjører den igjennem håret, noe som normalt gjør at andre stylere’s temperatur svinger og er mindre ideel. Men det beste er, selvom den ikke er like så varm, så er platene litt bredere. Det super effektive strøket er alt du trenger, selv hvis du har veldig krøllete hår. Det betyr, ikke flere skyldige sukk, hvis du elsker å style ditt hår hver eneste dag.

2. Faktisk vil den gjøre ditt hår enda mer skinnende

Jepp, 20 prosent mere skinnende. Dette bakkes opp av en uavhengig undersøkelse fra Princeton University, og etter vi selv har testet den inne i våres Beauty Studio, kan vi kun si yes!

3. Du kan takke tech teamet

Den nye Platinum er designet og testet av forskere ved ghd’s helt eget forsknings og udviklings facilitet i Cambridge UK, hvor de har utviklet ghd teknologi i årevis. Ifølge Key Stylist Jayne Wild, som flere gange har vært på besøk, har de alle mulige laboratorier og testscenarier, for å sikre at styleren er optimal.

4. Den har overskygget Eclipse

Akkurat som Apple hele tiden frigir nye versjoner av iPhone, så gjør ghd sitt aller beste for å alltid innovere og optimere sine produkter. Noe som betyr at denne versjonen vil erstatte ghd Eclipse.

5. Ditt ønskebein

Har du lagt merke til noe nytt? Det nye «wishbone» hengsel eller ønskebein form, gjør det enda mere behagelig å holde styleren, samtidlig er platene perfekt stemt, så håret enkelt glir i mellom dem.

6. Det kan også krølle

Mange kaller styleren, glattejern i daglig tale, men den kan mye mer enn kun å glatte! Med den avrundede cylinder form, kan du ved hjelp av roterende håndledd bevegelser, lage flotte krøller eller bølger. (Bare ikke like så enkelt som våres elskede ghd Curve).

7. Du kan matche din ghd styler med din mobil

Med mindre du har space grey, så er du på den, fordi ghd Platinum leveres i enten matt sort eller hvit!

8. Har jeg husket å slukke den?

Du kjenner det sikkert, du har gått ut av døren og tenker, «Hmm slukket jeg den eller…» Bare rolig, hvis du glemmer det, så går den på dvaletilstand, noe som betyr at den slukkes etter 30 minutter uten å bli brukt.

Du kan finne det nye vidunder her.

Kilde: FQ fashion fix news

3 Kommentarer
 • ghd Norge | Møt Serene Pearl

  25. april 2016 at 6:22 Svar

  […] Vil du vite mere? Så kan lese våres artikkel «8 ting du skal vite om ghd’s Platinum» her. […]

 • ghd Norge | Mine Copper Luxe favoritter

  17. november 2016 at 10:37 Svar

  […] Hvis du vil vite hvorfor platinum styleren er så god, så kan du lese våres innlegg om det her: 8 ting du skal vite om ghd’s nyeste platinum styler . Til denne limited edition utgaven, får du både en varmeresistent veske og 2 flotte neglelakker […]

 • […] Kanskje glattetangen din trenger en upgrade? Så prøv vårt hero-produkt platinum styleren, som blant annet har vunnet Danish Beauty Award! Hvorfor er den så god? Det kan du lese mer om her. […]

Skriv en kommentar