6 produkter du skal ha med på ferien

6 produkter du skal ha med på ferien

Du har kanskje allerede kjøpt inn masse nye klær til å ta med på reisene i sommer, men du må ikke glemme beauty produktene! Kanskje er det noen nye produkter du vil invitere med på ferien, både når det kommer til hudpleie, sminke og hår. Her er noen favoritter, og som jeg ikke kan reise på ferie uten!

Advanced Split End Therapy

Når håret utsettes for mye sol og saltvann, er det lurt å ha med en hårkur som hjelper deg med å pleie og holde håret sunt. Etter en lang dag på stranden, når du skal i dusjen, vasker du håret som vanlig. Det eneste du ikke skal bruke er balsam, kun sjampo. Balsam gjør nemlig så ikke produktet virker som det skal. Kuren påføres i håndkletørt hår og fordeles godt utover i lengdene. Split End Therapy aktiveres av varmen fra hårføneren din og forsegles ved å bruke en styler eller krølltang.  I tillegg til å reparere slitte spisser, gjør den håret sunnere, blankere og den varer faktisk opp til 10 hårvasker!

Travel hairdryer

En reisehårføner er et must å ha med på ferie. De aller fleste hoteller skal ha en hårføner på rommet, men det er ikke alle steder de har og det er heller ikke alle som er så veldig gode. Denne reisehårføneren fra Wanderlust kolleksjonen er både god og praktisk, i tillegg til at den ser super fin ut! Med denne kan du justere både styrken og temperaturen på knappene som sitter på håndtaket, så du kan gjøre en mer presis styling. Den lille størrelsen gjør den også super enkel å ha med i bagasjen, så du har mere plass til andre ting.

Face Mist

På ekstremt varme dager hvor du bare lengter etter noe avkjølende, er det utrolig oppfriskende med en face mist. Vichy Ideal Soleil sin face mist med SPF 50, er en oppfriskende og fuktighetsgivende solmist. Den er enkel å rask å påføre og den gir en usynlig finish, som du til og med kan bruke over sminken. Praktisk, ikke sant?

Aftersun

Noe jeg alltid kjøper med meg fra Tax-free når jeg skal ut å reise, er aftersun. Det finnes ikke noe bedre enn å smøre seg inn med en god aftersun, etter kroppen har fått masse sol i løpet av dagen. Den både kjøler, fukter og pleier huden, og det har vi behov for etter en hel dag liggende på stranden.

Moisturizer

Det er ikke bare kroppen som behøver pleie og fukt etter solen, men også ansiktet er super viktig og er noe som ikke må glemmes. Ansiktet kan fort føles tørt og stramt etter solen og ikke minst etter alt saltvannet. Ha med favorittkremen din, og husk å smør ansiktet ditt godt inn med den hver dag når du kommer hjem fra stranden.

Highlighter

Når man har fått en fin solkysset hud, er det ikke mye sminke man trenger å bruke. Men det er alltid plass til litt highlighter! Etter min mening, finnes det ikke noe finere enn en frisk og solbrun hud som gløder. På en naturlig hud er det kjempe fint å bruke en kremet eller flytende highlighter, som smelter inn i huden din og gjør den ekstra dewy! Har du fått en god farge i ansiktet, passer gull og champagne tonede highlightere perfekt!

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar