5 tips til å vende en dårlig hårdag til en god

5 tips til å vende en dårlig hårdag til en god

Vi har alle sammen en dårlig hårdag i ny og ne, og noen ganger går vi i panikk, når tiden er litt knapp og håret egentlig kunne trengt en vask for å styr på det. Men det er ingen grunn til panikk, for det finnes noe som kan hjelpe deg gjennom morgenens hårkrise! Så i dag tenkte vi å vise deg 5 måter å vende en dårlig hårdag til en god.

Sleek ponytail

For det første, en hestehale funker alltid. Og det er nok også den raskeste måten til å snu en dårlig hårdag. I tillegg hvis håret ditt er litt fett, så vil det ikke synes i en sleek ponytail. Det eneste du trenger er en hårbørste og en strikk! Lag enten en skarp midtskill eller sideskill og saml håret ved å børste det sammen i en lav hestehale. Ønsker du ekstra shine, kan du spraye lett over med Final Shine Spray, så håret ser sunt og glansfult ut.

Bang struggles

Vi vet at pannelugger kan være vanskelig å håndtere, selv på de beste dager. Så hvis du har pannelugg og en dårlig hårdag, kan en flette være redningen! Flett panneluggen inn med noe av det andre håret, og flett ned til øret og fest med en hårnål. Hvis du mangler litt volum, kan du spraye røttene med Root Lift Spray og føne inn produktet, før du begynner med fletten. En super enkel måte å bli kvitt en ugrei pannelugg!

Hair scarves

Det har blitt veldig populært med skjerf i håret, og gjerne i flotte farger. Det passer like godt til oppsatt hår, som det gjør til løst hår. I tillegg pynter det opp antrekket ditt, med et fint skjerf i en flott farge. Og litt farger er heller aldri feil, det frisker litt opp synes jeg!

Braid it up

Hvis håret ditt er helt ute av kontroll, og det er både frizzy og litt fett, men du må ut av huset og det fort! Det eneste du kan gjøre her, er å flette det. Lag en midtskill og del håret i to deler som du fletter. Ta begge flettene opp og legg over på toppen av hodet, og fest med hårnåler. For å få flettene litt fyldigere, kan du dra litt i de, så de blir mere voluminøse, tilfeldige og messy! Her kan du også gjerne dra frem litt av det fremste håret og krølle det raskt, så det får litt bevegelse. Spray til slutt over med litt hårspray, for et bedre hold til frisyren.

Curl the ends

Denne måten er super enkel, og det er ikke mye som skal til. Er håret ditt frizzy trenger du bare å rette håret med en styler og kun krølle tuppene, så de får en fin «vipp» og blir litt mer bouncy! Husk å spray hele håret med varmebeskyttelse, før du går i gang med varmen på håret ditt. Enkelt, eller hva?

Hva er din «go to» frisyre når du har en dårlig hårdag?

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar