5 tips til å våkne opp med flott hår om morgenen

5 tips til å våkne opp med flott hår om morgenen

Vi har alle prøvd å våkne opp om morgenen hvor håret ligner en høystakk, men det er ting du kan gøre om kvelden, for å våkne opp med flott hår morgenen etter. Du kjenner sikkert allerede noen triks til å våkne opp med fine krøller, som er laget over natten, men her er noen som du kanskje allerede ikke vet om.

Soft waves

De fleste kjenner allerede metoden med å flette håret i en løs flette, og våkne opp med myke havfruebølger neste morgen. Men det finnes mange andre måter å også lage krøller og bølger på. En av dem er å spraye håret med Curl Hold Spray og sette håret opp i en høy bun. Sørg for å ikke ha en strikk i håret, som lager merker, men finn evt. en stor myk stoffstrikk, til å holde håret på plass om natten. Når du våkner om morgenen vil du ha super fine bølger i håret uten frizz, og samtidig fått volum ved å ha sovet med håret i en høy bun.

Tørrsjampo

Istedenfor å bruke tørrsjampo om morgenen, skal du bruke det om kvelden. På den måten har tørrsjampoen tid til å absorbere den overflødige oljen i hodebunnen, og du slipper de hvite sporene, som en tørrsjampo kan gi, hvis man bruker litt for mye – og dem vil vi jo helst slippe! Så våkner du opp med perfekt second day hår. 🙂

Bruk oljer

Kokosolje, arganolje, eller hvilken som helst olje du kan finne hjemme! Det handler ikke alltid om å våkne opp med flott second day hår. Ved å sove med olje i håret, får du et flott, skinnende og silkemykt hår, når du vasker det om morgenen med vanlig sjampo og balsam. Hvis du vil slippe å skulle skifte sengetøy etter hver gang du har hatt olje i håret, kan du sove med en badehette på håret, eller du kan nøyes med å flette det.

Sov kun med tørt hår

Det er veldig fristende å ta en dusj om kvelden og så kunne trykke snooze om morgenen og få 10 minutter ekstra på øyet. Men det har ikke godt av å være vått når du går i seng. Håret er nemlig veldig skrøpelig når det er vått, og når du beveger deg om natten, kan putetrekket ditt være hardt mot håret, og ende med å gjøre skade på det. Sørg derfor alltid for at håret ditt er tørt når du legger deg under dynen.

Bruk et putetrekk av silke

Kanskje vet du allerede at bomull kan være litt hardt mot håret, når du sover på det om natten. De harde fibrene i stoffet kan lede til frizz og skade håret. Silke og satin derimot er mye mykere og er veldig skånsomt mot håret. Det kan være litt av en investering, men det skal visst være verdt alle pengene! Silken gjør nemlig at håret ditt blir mere glansfullt. Et annet forslag er, å sove med håret pakket inn i et silketørkle, som har samme effekt som et putetrekk av silke.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar