5 tips til å oppnå tykkere hår

5 tips til å oppnå tykkere hår

Alle vil helst ha flott og tykt hår, men det er dessverre ikke alle som er så heldige å ha tykt hår fra naturens side. Heldigvis for oss, er det noen simple måter som gjør at du kan jukse deg til et tykkere og mere fyldig hår. Les med hvor vi guider deg igjennom 5 tips til å oppnå tykkere hår.

1. Bruk riktige produkter til hårtypen din

Som alltid, er det viktig at du velger hårprodukter som passer til hårtypen din. På den måten får du mest nytte ut av produktene, og håret ditt vil være sunnere og fyldigere. Få frisøren din til å hjelpe deg med å finne produkter som vil passe til håret ditt, og har den effekten du ønsker. Du kan f.eks ønske at du hadde mere volum, eller du vil ha fukt og pleie til håret i dybden. Nesten uansett hvad du ønsker, så er det et produkt som vil kunne oppfylle det.

2. Velg den riktige frisyren

Kortere frisyrer ser ofte mere fyldige ut, og håret sunnere. Derfor kan det være en god idé, hvis du har fint hår, å velge en sånn type frisyre, fremfor en lengre. En lang page er super populær, og mange celebs som Khloe Kardashian, Jenna Dewan og Rosie Huntington-Whiteley har den frisyren, og den vil kle de fleste ansiktsformene. Hvis du fortsatt vil ha langt hår, kan etasjer gjøre underverker. Etasjene vil få håret ditt til å se mer voluminøst ut, og så lenge du har en god hårføner som ghd air, til å style det, er du godt på vei mot flott, fyldig hår!

3. Gi håret volum med hårmousse

Hvis du ikke har så mye volum, er det forskjellige produkter som kan hjelpe deg med å oppnå dette. Både total volume foam og root lift spray, er uunnværlig for oss med fint hår. Total volume foam går inn og bygger opp volum i hele håret, som holder hele dagen. Moussen brukes i håndkletørt hår, før du føner det. Den kan også brukes i tørt hår, som en quick fix, før du drar av sted på jobb. Brukes moussen i tørt hår, er det viktig at du føner håret etterfølgende, for å få den maksimale effekten ut av produktet. Mangler du kun volum ved hårrøttene, er ghds root lift spray produktet for deg! Spray produktet i fuktig hår, tett på røttene, og føn det tørt. Produktet går inn og løfter røttene, og passer best til fint hår.

4. Gå regelmessig til frisøren

Det er ikke noe som får håret til å se mer tynt, slitt og kjedelig ut, som ødelagte spisser. En god tommelfingerregel er å gå til frisøren og få klippet spisser en gang hver 3. måned. På den måten slipper du splittede spisser, som vil tynge håret, og få det til å se tørt og flatt ut. Istedenfor vil håret ditt være sunnere, og se tykkere og mere velpleiet ut.

5. Skjul steder med litt hår

Mange med fint, skandinavisk hår, inkludert meg selv, har steder ved hårlinjen hvor håret er ekstra tynt og fint. Det kan få det til å se litt ut som om du mangler hår, spesielt når du setter håret opp. For å skape en illusjon av fyldigere og mere hår, kan man bruke en øyenskygge eller noe pudder, til å fylle ut områdene. Det kan være litt vanskelig hvis man har blondt hår, men her finnes også en løsning. Side swept pannelugg er også en god måte å skjule hårlinjen på, og samtidig rammer det inn ansiktet på en flott måte. Panneluggen behøver du nemlig ikke å sette opp hvis du lager en hestehale, og derfor kan det skjule hårlinjen selv ved oppsetninger.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar