5 tips som får deg til å føle deg flott til julebordet

5 tips som får deg til å føle deg flott til julebordet

Julebordsesongen nærmer seg, og det er viktig at du føler deg bra når du skal ut og sosialisere deg med kollegaer, venninner eller familie. Les med videre hvor vi forteller deg om våre 5 tips som får deg til å føle deg som den beste utgave av deg selv.

Blonder

Blonder må være noe av det mest feminine en kvinner kan ha på seg. Det er dessuten et av de mest tidløse materialer, som alltid tilfører eleganse til en look. Hvis du ikke har mot nok til å gå for en blondekjole, kan du helt klart nøye deg med mer diskrete blonder. Det kan eksempelvis være en bar skulder, som diskret viser din blonde-bh.

Skinnende hår

Vi kjenner alle til følelsen etter en god tur hos frisøren. Frisyren er skarp, hårfargen er oppfrisket, og håret føles både sunt og glansfullt. Hvis du vil gjenskape følelsen av blankt hår kan vi anbefale deg å bruke Final Shine Spray, som gir håret ditt øyeblikkelig glans før du går ut av døren.

Parfyme

Du har sikkert opplevd å glemme parfymen en dag du skulle noe viktig. Du kjenner nok derfor også til den litt kjipe følelsen dette gir, for duften betyr jo så mye for hvordan du føler deg. Når du skal noe spesielt bør du derfor ha en go-to parfyme som med det samme fremhever nettopp din personlighet.

Ta på deg noe unikt

Ta på deg noe som får deg til å skille deg ut. Det kan være et kult smykke, en trendy frisyre eller en lekker leppestift. Festlige begivenheter er en god anledning til å hoppe ut i noe nytt! Når du tar på noe som her helt spesielt avspeiler det hvem du er. Slipp for eksempel din indre diva ut med et bare glitrende øredobber. Det tilfører den ekstra wow-faktor som skal til på en festlig kveld.

Få krøllene til å holde

Det finnes ingenting flottere en myke, bouncy krøller når helgen byt på julebord! Få krøllene dine til å holde hele natten ved å bruke Curl Hold Spray før du går i gang med krølltangen. Sprayen inneholder både varmebeskyttelse, samt en «huske-teknologi» som gjør at krøllene dine holder formen –  hele dagen og natten! Bruk Classic Wave Wand hvis du ønsker lekre bølger, eller Soft Curl Tong hvis du ønsker Hollywood glam krøller.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar