5 ting du kun forstår hvis du er rødhåret

5 ting du kun forstår hvis du er rødhåret

Du har tidligere lest om ting du kun forstår hvis du er blond og ting du forstår hvis du er brunette. Nå er det tid til de tingene du kun forstår hvis du er rødhåret. Rødt hår er en super flott og spesiell hårfarge, og jeg synes at man er veldig heldig hvis man er en av dem som kler det eller har den fargen naturlig! Nå har jeg ikke rødt hår lenger, men en av de hårfargene jeg har hatt tidligere utviklet seg veldig fort til å bli rød, pga mitt naturlige røde skjær i håret. Så jeg kjenner til mange struggles som kan følge med det røde håret.

Sommeren er ikke alltid like morsom

Jenter med naturlig rødt hår har ofte veldig lys hud, og har lett for å bli solbrent. Det er virkelig irriterende, og la oss være ærlige – hvem har egentlig lyst til å ikke kunne forlate huset, uten å skulle være smurt inn i et tykt lag SPF 50 Sun Block? Men heller det enn å komme hjem etter en dag på stranden, og ligne en kokt hummer.

Håret ditt er kjennetegnet ditt

Man blir fort vant til at folk snakker om deg som “hun med det røde håret”. Selvom det ikke gjør noe, kunne det vært fint bare en gang imellom hvis de brugte navnet ditt istedenfor. Vi snakker jo ikke nødvendigvis om andre som “hun brunetten” eller “hun blonde”, for at andre vet hvem vi mener.

Vanskelig å finne den riktige øyenbrynsblyant fargen

Imens det finnes et hav av nyanser til jenter med helt mørkt hår, lysebrunt hår og blondt hår, finnes det omtrent null til oss med rødt eller rødlig hår. Hvis vi er heldige, kan vi på et tidspunkt kommer over en farge som har en rød undertone, men fargen er sjeldent helt perfekt. Når vi så endelig finner den helt riktige fargen, er det bare å kjøpe noen med samme og fylle opp lageret, for hvem vet når vi vil støte på den fargen igjen.

Voldsomt temperament

Alle går ut fra at bare fordi man har rødt hår, har man et voldsomt temperament. Om det så er stress eller noe helt annet, kan du være sikker på at andre vil forbinde temperamentet ditt med det røde håret ditt! Og hvor den teorien kommer fra, det vet jeg faktisk ikke.

Er det din naturlige hårfarge?

Det stopper aldri med å være merkelig å skulle forsvare sin egen hårfarge. Det er mulig å ha flott rødt hår fra naturens side, og det skal det ikke stilles spørsmålstegn ved. Det er kanskje der det med temperamentet kommer fra, for hvem vil fortsette med å skulle forklare andre at man ikke farger håret sitt rødt. Ja, det er naturlig. End of discussion. 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar