5 ting du kun forstår hvis du er blond

5 ting du kun forstår hvis du er blond

For det første – å være blondine er awesome! Det blonde håret gir en chic look uansett årstid. Et stort pluss er, når de grå hårene kommer, vil de nok ikke synes på flere år, siden de lyse hårene skjuler de så godt. Selv om det er mange positive ting ved å være blond, er det også noen «struggles» Les med nedenfor hvor jeg har funnet fem ting som du kun forstår hvis du er blond.

Ettervekst

Som blondine må vi hele tiden ta tak i etterveksten våres. I solen blekes håret naturlig, og det er jo bra, helt til de mørke røttene plutselig begynner å komme ut noen uker senere. Det krever derfor noen flere besøk til frisøren, for å friske opp håret. Spesielt nå om vinteren, når håret blir en anelse mørkere!

Lilla shampoo

Hvis håret ditt har blitt litt blast og fått en anelse gulskjær i seg, er en lilla shampoo gull verdt! De fleste blondiner har en stående i dusjen, og den er god å bruke en gang i blant for å vedlikeholde fargen. Siden lilla er motfargen til gult, vil en sjampo med lilla dempe gule pigmenter og gjøre fargen renere og kaldere.

Bade i klorvann

Du har sikkert hørt, «hvis du bader mye i klorvann, så kan håret ditt bli grønt!» Dette er faktisk sant, og man skal passe godt på sitt blonde hår når man hopper ut i bassenget. Prøv å ikke ha håret for mye i vannet, men sett det opp i en dott, for å beskytte det. Man vil helst ikke ende opp med grønt hår på ferien.

Hår som blir fort fettete

Med blondt hår følger det ofte med veldig tynne og fine hårstrå. Jo finere hårstrå du har, jo raskere ser håret fettete ut. Det kan bli veldig irriterendes, og man ender derfor opp med å vaske håret for ofte, noe som ikke er så bra for håret. Dette kan fort bli en ond sirkel, men heldigvis finnes det tørr shampoo! Føler du håret ditt ikke ser så fresht ut, selv om du nesten akkurat vasket det, så gå heller over med en tørr shampoo. I tillegg til at håret ser rent ut, gir det også volum!

Blondine vitser

Noe av det mest irriterende ved å være blond, kan være følelsen av å ikke bli tatt seriøst, eller at man automatisk tror du er dum bare fordi du er blond. Det finnes også et hav av de klassiske blondine vitsene, men nå er vi tross alt i 2017, så det er på tide å komme med noe nytt! 😉

3 Kommentarer

Skriv en kommentar