5 ting du forstår når du har fint hår

5 ting du forstår når du har fint hår

Vi har tidligere skrevet om ting du kun forstår hvis du er blondine, brunette, eller rødhåret. Men nå setter vi fokuset over på en annen gruppe vi også mye hører og snakker om. Her er noen litt morsomme og irriterende problemer vi jenter med fint hår garantert kjenner oss igjen i.

1. Jenter som klager over tykt hår

Altså, hva!? Dette må da være et luksus problem, tenker nok vi med litt tynnere og finere hår. Vi kan ikke forstå når jenter med masse og tykt hår klager over hodepine fordi håret er så tungt, eller jenter som våkner opp om morgenen med hår som ikke har tørket enda.

2. Hårrøtter som bare faller ned

Mange med fint hår kjenner til problemet ved å gå ut med ny stylet hår, og det tar bare noen få sekunder før alt har falt sammen. Vi har jo brukt både produkter og mye tid på å ordne håret, så hvorfor vil det ikke holde? Prøv med en god hår mousse neste gang du har vasket håret. Klem det godt inn i hårrøttene og jobb produktet inn med hårføneren din, så vil du få et mye bedre hold til frisyren!

3. Flyvende babyhår

Vi alle har de, men de flyver lettere opp på de med fint hår. Et godt tips til å legge ned babyhårene, er å spraye litt hårspray på fingertuppene og deretter trykke håret med meg fingrene, som gjør en mer presis jobb enn å spraye rett fra hårsprayen og i håret. Vår hårspray kommer også i en liten størrelse, som er praktisk å ha med «on the go», så du enkelt kan ha den med i vesken og ta den i bruk utover dagen, hvis babyhårene blir litt vanskelige ;).

4. Krøller som faller ut

Det er et ofte stilt spørsmål, hvordan man får krøllene til å holde i håret og ikke falle ut med en gang man går ut døra. Du har kanskje brukt 15 minutter og en boks hårspray, men likevel vil ikke krøllene holde. Før du begynner å krølle håret er det lurt å preppe håret med en Root Lift Spray, for å gi både tekstur og volum i håret. Jobb deretter produktet godt inn med hårføneren, og pass på å kom godt opp mot røttene. Spray gjerne også Curl Hold Spray i lengdene, som vil hjelpe deg med å gi et bedre hold til krøllene utover dagen eller kvelden. Og sist, men ikke minst, la alltid krøllene kjøle helt ned før du begynner å røre ved de! Til slutt kan du fiksere frisyren ved å spraye litt hårspray.

5. BFF med tørrsjampoen

Tørrsjampoen er en venn i nød, og som vi ofte tyr til når håret er flatt og lite medgjørlig. Det gjør håret både tykkere og mattere, og det føles og lukter renere! Men ofte synes man at uansett hvor mye man sprayer, så faller håret bare ned igjen og føles fett. Det kan rett og slett være fordi det ikke blir gjort helt riktig. Prøv neste gang å spraye tørrsjampoen inn mot røttene, seksjon for seksjon, og la produktet trekke inn i håret før du begynner å rufse det inn i håret. La det trekke inn i hvert fall 30 sek. Det vil la tørrsjampoen få tid til å trekke inn i håret og eventuelt absorbere overflødig fett i håret. Så vil du få et bedre volum, som også holder lenger!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar