5 spørsmål du burde stille frisøren din

5 spørsmål du burde stille frisøren din

Vi har nok alle sammen prøvd å gå fra frisøren med en ny frisyre vi ikke vet hvordan vi selv kan gjøre, eller å ha sett en celeb med en frisyre vi godt kunne tenke oss selv. Men hva bør man egentlig huske å spørre sin frisør om før, under og etter at du har fått klippet drømmefrisyren? Les med når vi gir deg 5 spørsmål du burde stille din frisør ved ditt neste salongbesøk.

Tilpass frisyren så den passer til deg

Selvom du har sett en frisyre på Instagram som du bare elsker, er det ikke sikkert at den vil kle ansiktsformen din like så godt som den kledde den person du så den på. Ta med bildet og spør frisøren din om hans eller hennes mening, og deretter finne en frisyre som vil kle deg og din ansiktsform, fortsatt med ditt bilde som utgangspunkt! Det er ikke noe værre enn å forlate salongen med en ny frisyre som man kanskje ikke synes man kler så godt som man hadde håpet.

Passer frisyren til håret ditt?

Hvis du har naturlig krøllete hår, kan det være problematisk å velge en frisyre du har sett i fint eller glatt hår, da den vil se helt annerledes ut når den blir klippet i en annen hårtype enn den du så på bildet. Spør istedenfor frisøren din om dere sammen kan finne en frisyre som fungerer i både din naturlige hårtekstur og hvis du skulle få lyst til f.eks. å rette håret med Platinum styleren, som både gir glans og skader håret mindre.

Velg den riktige fargen

Når du skal farge håret ditt, er det en god idé å finne en farge som passer til hudtonen din. Huden din endrer seg gjennom de forskjellige sesongene, så kanskje en annen farge vil passe bedre til deg om sommeren enn om vinteren. Spør om hvilken farge din frisør vil anbefale, så du kan få den helt riktige fargen!

Hvordan ordner du selv håret?

Når frisøren ordner håret ditt, kan det være vanskelig å følge med på hvilke produkter som blir brukt og hvorfor. Spør heller en gang for mye enn en gang for lite, om hva hun gjør og hvilke produkter som blir brukt i håret ditt, så du selv er i stand til å ordne det hjemme. Har du f.eks. bruk for fylde ved røttene, er det en Root Lift Spray du skal ha tak i, eller har du bruk for et produkt som gjør det enklere å glatte håret, så er Straight & Smooth sprayen kanskje noe for deg. Man blir alltid gladere for en ny frisyre når man vet hvordan man selv kan få det til:)!

Hvor mye krever det å vedlikeholde frisyren eller fargen?

Forskjellige farger og frisyrer krever forskjellig vedlikeholdelse. Noen krever et salongbesøk hver andre måned, mens andre kun krever et hvert halve år. Hør med frisøren din hvor mye det krever av deg for å holde håret ditt flott, og vurder om du vil legge den tiden i frisyren din, som den krever.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar