5 rosa favoritter

5 rosa favoritter

Rosa er noe jeg aldri får nok av, og det har vært en av mine yndlingsfarger siden jeg var liten. En flott rosafarge frisker liksom opp det hele synes jeg, enten det er en rosa vegg, neglelakk eller en veske. Jeg har funnet frem 5 av mine favoritter, som alle er i flotte rosa toner.

1. Platinum Pink Blush Styler

I tillegg til at Platinum Styleren er god til å rette ut håret, liker jeg den spesielt godt når jeg skal lage myke krøller. Denne rosa styleren fra den nye Pink kolleksjonen kommer også i en super kul rosa farge, og den støtter også et godt formål. For hver solgte pink blush styler, donerer ghd nemlig €10, til Rosa Sløyfe.

2. Flamingo Pink

Hvor kult er ikke dette instax kameraet? Mini 9 kameraet kommer i mange flotte farger, men denne i Flamingo Pink er en av mine favoritter. Det tar kule retro polaroid bilder og kameraet er perfekt til å fange morsomme øyeblikk på fest eller ferie. Hvis man er flink til å huske å fange øyeblikkene, kan man lage en vegg eller en bok fylt med alle de hyggelige minnene!

3. Pink Blush Paddle Brush

Paddle Brush er en av mine favorittbørster, og når jeg så denne fra den nye Pink kolleksjonen visste jeg at jeg måtte ha den. Jeg synes det sorte går kjempe godt sammen med den knallrosa fargen, og den ser både stilig og fresh ut. Den børster lett igjennom håret, etterlater ikke håret statisk og er et godt stylingredskap, spesielt sammen med føneren for å skape en glatt og glansfull frisyre.

4. Pink Marble

Dette iphone dekselet fra Richmond & Finch er helt klart en favoritt. Lyse rosa marmor med detaljer i rosegull, det kunne ikke blitt mer meg! Det er også et pluss at det ser pent ut på bordet når man tar blant annet mat bilder osv.

5. Neglelakk NO. oo4

Neglelakk er noe som blir flittig brukt hos meg, og som regel i rødt, men nå har jeg fått helt dilla på denne neglelakken fra BySwiercz. Rosafargen er perfekt, og jeg synes den passer ekstra godt til outfits med litt nøytrale toner, som sort og hvit. Jeg legger to lag før jeg deretter sprayer en quick dry spray over. Det et must for meg at det må tørke fort, da jeg sjelden får et fint resultat når jeg ikke sitter i ro.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar