5 perfekte Instagram frisyrer

5 perfekte Instagram frisyrer

insta hår

Vi sitter ofte og finner beauty og hårinspirasjon på instagram. Det er så mange flotte frisyrer og trends. Vi har funnet 5 frisyrer som vi synes er super fine, og som er veldig instagramable! Les med når vi guider deg til 5 av de hotteste looks.

1. Lara Croft 2.o

Fletter kan redde enhver dårlig hårdag, og denne frisyren er spesielt god til langt hår! Vi har sett fletter i mange varianter på instagram, og det gjelder å lage en cool casual frisyre. Flett hele veien fra topp til slutt, trekk gjerne i den så den får en messy look.

2. The side swept bob

Vi har vært inne på det før, den mellom til lange page er veldig populær for tiden! Gjør den ekstra trendy ved å lage en sideskill og skap flotte bølger med classic wave wand. En frisyre som er veldig instagramable.

3. The Rachel

Hvem kan ellers huske 90’tallet, hvor alle hadde denne frisyren? Ansiktet ble flott rammet inn av håret, og hvem ville ikke gjerne ha hår som pene Jennifer Aniston. Frisyren er ved å få et come back anno 2016, og vi elsker den fortsatt!

4. The ultra high pony

Det er super moderne å lage en helt stram og sleek høy hestehale. Den kler de fleste, og som ekstra bonus gir det ansiktet et løft. Husk ekstra highlighter, nå som du viser kinnbenene dine frem med denne frisyren. Glatt håret med platinum styleren og sett håret opp i en høy hestehale. Snurr en del med hår rundt strikken, for å gi det en mere glam look. Avslutt med Finale Shine Spray for å gi håret en flott glans.

5. The messy low bun

Den ser casual ut, men det kan ta et par forsøk å lage den perfekte messy bun! Den må nemlig ikke se for satt ut, heller ikke for rotete! Jeg synes det lykkes best hvis jeg ikke tenker for mye over det. Jeg bruker gjerne Narrow Dressing Brush for å skape litt fylde, før jeg setter det opp. Når det lykkes å lage den perfekt messy, er det en av favorittene til hverdag.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar