5 løsninger på dine hårproblemer!

5 løsninger på dine hårproblemer!

ghd hår

Vi alle vil ha det perfekte hår men vi er daglig plaget med irriterende hår problemer. Noen har frizzy og krøllete hår, noen har flatt hår som mangler volum, mens andre kanskje har slitte hårspisser. Uansett, det er ingenting av det vi ikke kan fikse!:) Her er noen tips til hvordan du fikser akkurat dine hårproblemer.

Mitt hår mangler volum:

Hvis du synes håret ditt er flatt og mangler volum kan du bruke Root lift spray i røttene innen du føner det med Aura hårføner. For å skape mer volum kan du dele håret opp i små seksjoner og tupere håret innerst mot hodebunnen med Narrow brush. For å gi volumen hold sprayer du over med Final fix hairspray.

Mitt hår er glansløst:

Mangler håret ditt glans? Gre håret ditt med Oval brush, den gjør håret blankere og mykere siden den er lavet af vildsvinehår og fordeler hårets egne olier. Gå over håret med Platinum styler og avslutt med Smooth & Finish serum og Final Shine spray. Disse produkter vil få dit hår til at skinne om kap med solen, uden at fedte!

Mitt hår er frizzy:

For å bli kvitt frizzy hår kan du tilføre Straight & Smooth spray og Straight & Tame cream i håndkletørt hår før du føner det tørt med Aura hårføner. Gå deretter over Platinum styler for å glatte ut håret og gi det shine.

Mine spisser er slitte:

Sliter du med slitte spisser er Split end therapy perfekt for deg. Først tilfører du litt av produktet i håndkletørt hår før du deretter føner håret, for Split end therapy skal nemlig aktiveres av varmen. Til slutt bruker du Platinum styler, da dette gjør at du forsegler produktet og gjør håret super mykt og glansfullt.

Mine krøller holder ikke:

Veldig mange synes krøllene faller veldig fort ut og de holder sjelden en hel kveld. For å få fine og holdbare krøller sprayer du Curl hold spray i håret før du begynner å krølle det. Den inneholder også varmebeskyttende, så den beskytter samtidig mot varmen fra krølljernet. Husk å pinn opp krøllene og la de kjøle, før du lar de falle ned. Avslutt med Final fix hairspray for å gi hold til krøllene.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar