5 hårfarge-trends vi holder øye med

5 hårfarge-trends vi holder øye med

I takt med at sesongen skifter leker du kanskje med tanken om å skifte hårfarge. Du trenger likevel ikke å kun finne de mørke nyanser frem bare fordi vinteren står for døren. Vi har nemlig spottet noen nye og annerledes hårfargetendenser! Les blant annet om tri-colour, rooting og oil slick.

Shimmering

Vil du prøve noe annet enn balayage, så er det kanskje colour shimmering du skal kaste deg ut i. Shimmering går kort sagt ut på at frisøren tenker som en makeupartist. Her handler det nemlig om at hårets farger skal fremheve din hudtone og dine ansiktstrekk. Frisøren jobber som oftest med farger som korall, perlenyanser og rosegull, som på det flotteste vis gir glød til ditt ansikt. Bruk fks. vår nye Contour Crimper til å lage kule detaljer i din nye shimmering hårfarge.

Rooting

Det trenger ikke å være stygt å ha ettervekst – tenk bare på Carrie Bradshaw i Sex and the City. Faktisk er det så populært at trenden akkurat nå er å få laget en «falsk ettervekst». Rooting er nemlig at frisøren lager en falsk skygge i hårrøttene. På denne måte skapes det en mørk-til-lys gradering, som ser mye mer naturlig utt enn en vanlig ettervekst.

Tri-colour

Tri-colour betyr som navnet antyder, at man jobber med tre forskjellige nyanser. De tre forskjellige hårfargene ligger tett på hverandre og skal prøve å gjengi hårets naturlige nyanseskift. Håret blir farget lysest øverst, en smule mørkere i midten, og mørkest i endene. Fremhev din naturlige hårfarge med Platinum styleren som gir opp til 20% mer shine.

Oil slick

Denne hårfargen er inspirert av den skinnende overflaten man ofte ser i byens vanndammer etter regnvær. Kombinasjonen av olje, bensin og vann høres kanskje ikke særlig sjarmerende ut, men resultatet er nærmest som en urban regnbue. Fargespillet er superflott i mørkt hår, og de endrede nyanser blir på den flotteste måte fremhevd med Smooth and Finish Serum.

Floodlights

Floodlights er det nye! I stedet for highlights hvor fargen fordeles jevnt i håret, er floodlights litt som en spotlight som rammer håret. Fargen er mer sentrert, fortsatt holdt tett på din egen hårnyanse, men tilfører et ekstra «wow» på den beste måte. Kom enda mer i spotlight med Final Shine Spray, som får håret ditt til å skinne enda mer.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar