5 feil du kanskje gjør når du retter håret

5 feil du kanskje gjør når du retter håret

Det å rette håret sitt er da rimelig enkelt og greit tenker du nok. Men det er faktisk noen ting som mange av oss ikke tenker over når vi retter håret vårt, som faktisk kan gjøre større skade på håret enn du kanskje tror. Les med her og finn ut om du gjør noen av disse 5 feilene når du retter håret ditt.

Du retter vått eller fuktig hår

Den eneste varmen du må bruke i vått eller fuktig hår, er varmen fra føneren din. Hvis du begynner å rette håret mens det er vått eller fuktig, kan hårstråene ta mye større skade av varmen, enn hvis det er tørt. Vi har sagt mange ganger at vått hår er langt mere skrøpelig enn tørt hår, og det er noe vi ikke må glemme. Ved å lukke de varme platene rundt fuktig hår, vil håret ta skade i dybden, og vil begynne å se glansløst ut, og spissene vil fort begynne å splitte seg.

Du bruker for høy varme

Mange rettetenger har en innstilling hvor du selv kan velge temperatur, men det er sjeldent en god ting. Varme er nemlig veldig skadelig for håret, hvis man ikke bruker det med omtanke. Våre rettetenger varmer alle opp til en temperatur på 185 grader, som er akkurat høyt nok til at du kan forme og style håret som du vil, uten å ødelegge det. Temperaturen fungerer til alle hårtyper, så du kan altså bruke rettetengene selvom du f.eks. har veldig tykt eller krøllete hår. Platinum styleren mindsker også skaden på håret med opp til 50%, samtidig som at den gir mere glans til håret!

Du bruker ikke varmebeskyttelse

Hver gang du bruker varme til å tørke eller style håret ditt, er det super viktig å huske å bruke varmebeskyttelse, så håret ditt ikke blir tørt og ødelagt! En stor del av våre hårprodukter inneholder ghds heat protect system, så det er ingen unnskyldning for å hoppe over dette lille trinnet, som vil gjøre en stor forskjell for håret ditt;). Om du bare ønsker å beskytte håret mot varmen, eller har bruk for hjelp til å temme og glatte krøllete eller krusete hår, så er det helt sikkert et produkt for deg!

Ingen oppdeling av håret

Oppdeling av håret ditt i seksjoner vil sikre at du får glattet hele håret ordentlig. På den måten unngår du å komme til å glatte det samme hår igjen og igjen, og du går ikke glipp av noen seksjoner. Den enkleste måten å dele opp håret er i 4 deler. Start med å halvere håret bak på, så du har to like store deler. Deretter deler du hver halvdel opp i to. På den måten har du 4 seksjoner. To i hver side. Start med å glatte underhåret i mindre deler, inntil du har fått glattet hele seksjonen. Deretter går du videre til neste seksjon.

Du bruker feil rettetang

Som utgangspunkt passer våre rettetanger til alle hårtyper. Derfor kan du trygt velge mellom fks. Platinum styleren, IV styleren eller V Gold Classic styleren. Hvis du har veldig langt og kraftig hår kan du imidlertid med fordel velge V Gold Max styleren. Grunnet dens brede plater vil du kunne rette større seksjoner av hår, og dermed spare tid. Har du veldig fint hår, og eventuelt pannelugg kan du med fordel velge V Gold Mini styleren, som er vår smaleste rettetang. Den kan med presisjon rette din pannelugg og du kan også enklere lage krøller i fint hår med en smalere rettetang.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar