5 feil du kanskje gjør når du krøller håret ditt

5 feil du kanskje gjør når du krøller håret ditt

t30

Har du vanskelig ved å få krøllene dine til å holde hele dagen? Synes du at de faller ut, eller krøller feil vei? Så les med, når vi gir deg 5 gode tips til å få krøllene dine til å holde hele dagen!

1. Innen du går i gang

Den første feilen gjør du allerede innen du har du har satt krøllejernet ditt i stikkontakten! Å preppe håret ditt før du går i gang, har stor betydning for om dine krøller kommer til å holde godt. Så det er et stort «no no» å hoppe over dette. Bruk Curl Hold Spray for å få krøllene til å holde. Den inneholder samtidig også varmebeskyttelse. Spray hver seksjon, før du krøller det, det vil sikre deg bouncy krøller hele dagen!

2. Rundt om uret

En av de mest vanlige feil mange gjør når de skal krølle håret, er å krølle det i feil retning. Husk du skal alltid krølle håret vekk fra ansiktet, det åpner opp ansiktet og gir det mest naturlige look. For å sikre at du styler håret den riktige vei, er det denne huskeregel. Håret skal snurres med klokken når du krøller din høyre side, og mot uret når du krøller din venstre side.

3. Alt for mye

En annen stor feil er, at du kommer til at ta en for stor hårseksjon med når du krøller. Hvis du gjør dette, vil du ikke få en jevn fordeling av varmen i hele seksjonen, krøllene dine vil fort falle ut. Ta derfor heller mindre seksjoner av gangen. Hvis det er fordi du gjerne vil ha større krøller, skal du velge en krølltang eller krøllstav som er større. F.eks. våres Soft Curl Tong eller Classic Wave Wand.

4. Pin dem

Vil du at krøllene skal holde hele dagen og natten også? Så er det viktig at du pinner opp dine krøller, så snart du har krøllet en seksjon. Du kan se her, hvordan Pernille pinner Trude’s hår opo i våres video. På den måten holder krøllene mye bedre formen.

5. Ikke røre

Det er viktig at du ikke rører dine krøller før de er helt kjølet ned! Mange begynner straks å gre fingrene igjennom, når de akkurat har krøllet en seksjon, fordi de ikke vil ha «prinsesse krøller». Don’t! Når krøllen er varm, faller den fort ut, hvis du begynner å rote med den. Hold fingrene for deg selv, inntil krøllene er kjølet ned. Så kan du gre håret igjennom og avslutte med Final Fix Hairspray.

Finn alle våres krølltenger og krøllstaver med GRATIS FRAKT i våres web shop her og hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar