5 feil du kanskje gjør når du glatter håret ditt

5 feil du kanskje gjør når du glatter håret ditt

5 feil du kanskje gjør når du glatter håret ditt, ghd platinum, styler, glattejern, rettetang, ghd rettetang

En styler eller rettetang er et uundværlig verktøy i mange kvinners hverdag. Du tenker kanskje at å glatte hår bare er en rett frem-måte? Les med og se om du glatter ut håret optimalt, og sikre deg et flott og glatt resultat hver gang.

1. Ingen Heat Protect.

En av de mest alminnelige feil, når det glattes hår er, at veldig få kvinner bruker varmebeskyttelse. Mange tror kanskje ikke at det er nødvendig, men dette ene produktet er et «must have» for håret ditt! Den beskytter håret fra stylerens varme og gjør det mindre tilbøyelig til å bli påvirket av fukt og dehydrering.

2. Vått hår.

En annen vesentlig feil, som truer ditt hårs sunnhet, er å glatte det mens det er vått eller fuktig. Hvis du noensinne hører en slags hvislende lyd eller ser damp, betyr det at håret ditt ikke er helt tørt. I stedet for å glatte det, skader du det. Stopp og føntør det tørt, innen du fortsetter med å glatte det.

3. Ingen oppdeling av håret

Oppdeling av håret ditt i seksjoner vil sikre at du får glattet hele håret ordentlig. På den måten unngår du å komme til å glatte det samme hår igjen og igjen, og du går ikke glipp av noen seksjoner. Den enkleste måten å dele opp håret er i 4 deler. Start med å halvere håret bak på, så du har to like store deler. Deretter deler du hver halvdel opp i to. På den måten har du 4 seksjoner. To i hver side. Start med å glatte underhåret i mindre deler, inntil du har fått glattet hele seksjonen. Deretter går du videre til neste seksjon.

4. Ingen børste

Før du glatter hver seksjon, er det vigtig å børste håret, så du fjerner evt. hårknuter eller andre ujevnheter. Dette vil gjøre prosessen mye lettere og du unngår å skulle kjøre styleren flere ganger over samme område.

5. Du lar ikke håret kjøle.

Mens håret fortsatt er varmt, er det viktig at du ikke begynner å rote for mye ved det. Mens håret er varmt kan du nemlig fortsatt omforme håret, og komme til å rote det til med fingrene. Det er først når håret er helt avkjølt at din glatning holder. Bruk evt. en hårføner på kald luft.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar