5 feil du kanskje gjør før en stor begivenhet

5 feil du kanskje gjør før en stor begivenhet

Når vi har en stor begivenhet på vei, som et bryllup, en konfirmasjon, en gallafest eller noe helt annet, er det mange overveielser å ta hensyn til når det gjelder håret vårt. Vi vil jo gjerne at det ser flott og sunt ut, og det kan kanskje få oss til å ta en tur forbi frisøren få dager før den store begivenheten. Les med her, hvor vi forteller deg om 5 feil du kanskje gjør før en stor begivenhet.

Bli klippet i god tid

Man kan godt få lyst til å prøve en helt ny frisyre, men det vil være en god idé å vente med det, til begivenheten er overstått. Hvis du skal få ordnet håret av en hårstylist, har dere kanskje avtalt en frisyre flere måneder tidligere, som kan ende med å ikke passe til det nye håret ditt. Også hvis du selv skal ordne håret, er det fint å ha god tid til å øve på en frisyre, så du er sikker på at resultatet blir godt. Bli derfor alltid klippet et par måneder før begivenheten, så det er nok tid til å øve på den frisyren du helst vil ha.

Lær å kjenne håret ditt

Mange kjenner ikke hårtypen sin, og det er spesielt en god idé hvis du selv skal ordne håret ditt. Det er jo super kjedelig hvis du har brukt lang tid på å lage krøller, og de ender med å gli ut av håret før du kommer frem til festen. Derfor er det viktig å vite, hvilke produkter som fungerer i håret ditt. Hvis du er i tvil, kan du alltid spørre frisøren din om råd. Hvis håret ditt f.eks. er veldig fint og har vanskelig for å holde på krøller, kan Total Volume Foam være et godt produkt å bruke, for å gi godt hold og volum til krøllene. Hvis du har hår som har lettere for å holde på krøller, kan Curl Hold Spray være nok.

Sett deg inn i teknikkene

Det er stor forskjell på hvordan du skal krølle håret hvis du vil ha glam Hollywood waves eller messy beach waves. Derfor er det en god idé å sette seg inn i de forskjellige teknikkene, så du ender med de krøllene du helst vil ha. Hvis du vil lage mere glam krøller, er Soft Curl Tong en klar favoritt, da den lager store, myke bølger i håret. Du kan lese vår guide til myke Hollywood waves her. Er du derimot mere for messy krøller, er Classic Wave Wand super god. Formen på krøllstaven vil gi avslappede og naturlige bølger. Det viktige når du lager beach waves er å krølle håret i forskjellige retninger, så krøllene ikke samler seg og får et mere glam uttrykk.

Gi hold til frisyren din

De færreste vet at håret ikke kun har bruk for ekstra hold når du krøller det, men også når du retter det. Og det er ikke noe værre, enn å ha brukt tid på å glatte håret, og så snart man går utenfor eller er et sted hvor det er litt fuktig, så man må starte forfra igjen. Straight & Smooth Spray er super god til å gi glans og samtidig gjøre håret helt glatt. Utover å gi et holdbart resultat, beskytter den også håret mot varmen fra din styler. Har du tykt, krøllete eller krusete hår, vil Straight & Tame Cream hjelpe med å temme håret, og holde håret glatt i lengre tid.

Hold øye med sesongens beauty trends

Før du velger din look til en stor begivenhet, kan det være en god idé å finne ut av hva som er populært i forhold til hår og makeup og om det kanskje er en dress code. Det er aldri gøy å være hverken over dressed eller under dressed, så finn ut om det er den helt polerte look, med en perfekt up do, eller om det kanskje er en mere avslappet look du skal gå etter. Det er mange muligheter! Selv om det er mange ting å ta hensyn til, er det viktigste tross alt at du føler deg godt tilpass!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar