5 beauty trends fra New York fashion week som vi elsker!

5 beauty trends fra New York fashion week som vi elsker!

For ikke så lenge siden var det tid for New York Fashion Week, og med det følger det selvfølgelig med mange nye flotte beauty trends! Igjen så vi mange makeupartister, som holdt makeupen minimalistisk med kule detaljer, sleek hestehaler og ville eyeliner looks. Men det var også 5 nye looks, som fanget oppmerksomheten min. Les med nedenfor hvor jeg viser deg mine favoritt looks fra New York Fashion Week.

La Perla

Modellene som gikk i dette showet hadde enten en mørk bordeaux farge på leppene eller øynene. De modellene med mørke lepper, fikk en veldig naturlig makeup på øynene. Mens modellene med bordeaux øyenskygge, hadde nude lepper, som ga looken et veldig elegant uttrykk! Håret var krøllet vekk fra ansiktet, med store løse krøller og med mye shine. Ghds Soft Curl Tong og Final Shine Spray, vil være perfekt til å skape looken! For å sette prikken over i’en, hadde alle modellene fått blomster som accessories i håret, som gjorde hele looken komplett.

Tadashi Shoji

Her så man Twiggy vipper anno 2017. Modellene i showet fikk oppgradert Twiggys statement buttom lashes, ved å fylde mellomrommet ut med sølvglitter. Utover å ha glitter mellom vippene på den nederste vippekanten, hadde de også fått det innerst i øyekroken. Resten av makeupen ble holdt veldig naturlig, med glødende hud og nude lepper.

Jonathan Simkhai

Noen av modellene hadde en helt nude look, mens andre hadde mørke ultra glossy lepper. De mørke leppene gjorde seg godt sammen med en flawless hud og flotte bryn. Felles for alle modellene var at de alle hadde en liten ekstra detalje i makeupen. Nemlig en liten perle som var satt fast innerst mot øyekroken på hvert øye! Den lille detaljen gjorde den ellers veldig klassiske look mere moderne og spesiell, og til en av mine favoritt looks fra New York fashion week.

Jenny Packham

Til dette showet, hadde modellene en veldig nøytral makeup på øynene, en flott hud og markerte bryn. På leppene hadde de en avdempet rød leppestift. Modellenes hår var side swept med tvinninger, og med en dyp sideskill. Det var mye tekstur i håret, som så litt rotete og “undone” ut, noe som passet kjempe godt til makeupen. Hvis du selv vil lage looken, kan du bruke Narrow Dressing Brush til å lage en rett sideskill og bruke Classic Wave Wand til å gi håret litt tekstur. Andre dag krøller vil også være perfekt til denne looken, da de automatisk vil se mere undone ut.

Oscar De La Renta

Makeupen og håret til sesongens Oscar De La Renta show var veldig annerledes, ved at modellene fikk en pastellfarget øyenskygge på hele øyelokket, sammen med en kraftig liner som rød, blå eller rosa. Meningen var at det skulle være en mere rebelsk look, enn det sedvanlige, og der traff stylistene virkelig blinken! Sammen med den fargede øyesminken, hadde modellene sleek hestehaler, som du kan lage ved å glatte håret med din platinum styler, og samle det i en stram hestehale med en gjennomsiktig gummistrikk. Snurr en liten del med hår rundt strikken for å skjule den og fest med en hårnål. Så har du hår akkurat som modellene til dette showet!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar