4 triks til å få volumet til uante høyder

4 triks til å få volumet til uante høyder

Enten det er en voluminøs hestehale, som er perfekt til en dag på kontoret eller en kveld ute, eller naturlige krøller med tekstur, til hverdag eller fest, så har de noen ting til felles – nemlig gode og riktige produkter! Nedenfor kan du få noen tips til hvilke triks du kan gjøre for å skape masse volum, og volum som også holder.

1. Start riktig

Det aller første man bør tenke på, er hvilken sjampo og balsam du bør bruke. Det er viktig å finne produkter som ikke tynger håret ditt, men som istedenfor gir håret ditt volum. Let deg frem til en god sjampo og balsam som både er pleiende, gir håret fukt og som samtidig er lett, så det ikke tynger håret ditt. Er du usikker på hvilke produkter du bør velge, så kan du ved hjelp av frisøren din finne frem til de riktige produktene for deg og ditt hår.

2. Balsam med måte

Balsam er ikke noe som skal brukes i hele håret, og skal spesielt ikke masseres inn i hodebunnen! Påfør balsam kun i lengdene, fra ca. rett under ørene og ned i tuppene. Påfører du balsam i røttene vil det kun tynge håret, gjøre det fortere fett og det vil ikke gi deg noe volum. Bruk gjerne en balsam som også gir volum i tillegg til pleie, det vil gi et naturlig fint volum i håret ditt.

3. Volum mousse

Nøkkelen til god og holdbar volum er å bruke en mousse i håndkletørt hår og jobbe produktet inn med hårføneren. Total Volume Foam er perfekt når du ønsker både en holdbar frisyre og volum. Denne er lett og fin i konsistensen, den gjør ikke håret stivt, sånn som man tenker at hårskum kan gjøre. Pump skummet i hånden og klem det inn i hårrøttene, før du deretter bruker føneren for å skape volum. Vend gjerne hodet opp ned til slutt når du føner, for å skape enda mer volum.

4. Tekstur og mere volum

Ønsker du å skape fine krøller med masse tekstur og volum, er Root Lift Spray produktet som gjør jobben for deg. Produktet kan sprayes i både tørt og vått hår, og ved å føne produktet inn i håret, vil du få godt med volum og mye tekstur. Spray produktet i hårrøttene og nedover i håret, bruk deretter føneren til å jobbe produktet inn, og så kan du gå i gang med å eventuelt krølle håret. Du får ikke bare volum, men krøllene dine vil også holde mye bedre.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar