4 tips til å passe på håret ditt om vinteren

4 tips til å passe på håret ditt om vinteren

4 tips

Vinter og kulde kan virkelig være hardt for håret ditt og etterlate det tørt, flatt og kjedelig. Akkurat som huden din har en tendens til å raskere bli uttørket om vinteren, har håret ditt også bruk for ekstra pleie! Vi har funnet frem noen tips som hjelper med å passe ekstra godt på håret ditt i de kalde vintermånedene.

Fuktgivende shampoo og balsam

En god og fuktgivende shampoo og balsam kan gjøre underverker for håret ditt! Kulden kan nemlig gjøre både håret ditt og hodebunnen din tørr, noe som etterlater deg med trist hår. En måte å holde håret sunt på, er ved å bruke hårpleieprodukter som pleier i dybden. Få eventuelt veiledning av frisøren din, som kan finne frem de riktige produktene til hårtypen din. Ha spesielt fokus på produkter som tilfører håret ditt ekstra fukt. Vinterkulden er nemlig med til at håret blir uttørket og trist av frost og sludd.

Hårkur

Som sagt er det viktig å gi håret ditt masse fukt i denne perioden, det kan derfor være en god idé å bruke en god hårkur 1-2 ganger om uken, for å gi håret ditt den pleie og fukt, som det har bruk for. Bruk f.eks Advanced Split End Therapy, som pleier håret, fukter det og lukker splittede spisser, i helt opp til 1o hårvasker. Du kan se våres video her.

Hårserum

Serum er også en fantastisk måte å holde håret ditt skinnende og glansfult! Bruk 1-2 pump av Smooth Finish Serum og jobb det inn i lengdene i fuktig hår, før du føner det. Utover at et serum eller olje styrke håret ditt, gir det også spissene dine masse fukt. Det gjør at de holder seg sunnere i lengre tid, da spissene kan ha en tendens til å knekke eller splitte opp, hvis det blir for tørt og slitt. Serumet kan også brukes i tørt hår når det trenger litt ekstra glans.

Varmebeskyttelse

Som alltid er det viktig å bruke varmebeskyttende produkter før du begynner å style håret ditt. Ghds Heat Protect Spray fordeles lett i håret og beskytter håret ditt mot varmen fra styleren eller krølltangen din. Når håret i forveien har lett for å tørke ut i vintermånedene, er det ekstra viktig at du passer på det, når du styler det. Håret kan nemlig være ekstra skrøpelig i vinterværet.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar