4 ting du bør vite før du går til frisøren

4 ting du bør vite før du går til frisøren

Ofte har man en spesifikk frisyre eller hårfarge i tankene når man leker med idéen om å endre sin look. En klipp eller ny farge kan virkelig være en selvtillitsbooster! Men det kan også være det motsatte… derfor er det viktig at du tenker det gjennom før du setter deg ned i frisørstolen. Les våre 4 tips under, slik at du sikrer deg den helt riktige look!

1. Ansiktsform og hårtekstur

Alle ansiktsformer har forskjellige frisyrer som de kler best. Med en gang du vet om du har ovalt, rundt, firkantet eller hjerteformet, kan du finne ut hva du kler best. Den beste måten for å finne ut hvilken ansiktsform du har, er å se på kjevelinjen din og hvilken form den har. Det er også lurt å vite hvilken tekstur du har på håret ditt. Uansett om du har fint, tykt eller krøllete hår, så er det viktig å ha realistiske forventninger til hva som faktisk kan la seg gjøre. Prøv derfor å finn litt inspirasjon fra noen som har samme hår tekstur som deg.

2. Livsstil

Dette er også et punkt som er viktig å tenke på. Hvordan ser din hverdag ut? Er den travel med lite tid til hårstyling så velg en frisyre som er lett å vedlikeholde. Gå for en look som vil se bra ut etter du kun har vasket og rufset det til. Tenk f.eks. på Rosie Huntington sin moderne frisyre som er veldig simpel, men som består av mange etasjer som skaper masse volum. Her kan du bruke Classic Wave Wand og Total Volume Foam for å oppnå looken.

3. Konsultasjon

Hvis du fortsatt er usikker på hvilken frisyre som vil kle deg, kan man alltids bestille en time hos frisøren for en liten konsultasjonstime, så frisøren kan hjelpe deg med å komme frem til den looken som vil kle deg best. Det er også en god idé å ta med noen bilder av den frisyre og farge du har i tankene, så frisøren din bedre kan forstå hva du er på utkikk etter. Finn en salong nærme deg her.

4. Vær sikker

Sist, men ikke minst…Uansett om du skal gå for en helt ny hårfarge, eller klippe av 12 cm, så vær helt sikker. Det er ingen vei tilbake når du har latt saksen klippe av lokkene. Så det er ingen grunn til å være super-spontan her, tenk godt deg godt om før du bestemmer deg for å gå til frisøren. Better to be safe than sorry!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar