4 sommerfrisyrer fra catwalken

4 sommerfrisyrer fra catwalken

Naturlige krøller, rett og glatt, bleket og oppsatt hår er noe av det vi har sett på catwalken for SS17. Vi har scrollet oss gjennom flotte bilder fra inspirerende moteshows og har plukket ut fire frisyrer vi likte ekstra godt!

90`s – style straight

Midtskill, helt rett og glatt hår – so 90`s! Søstrene Gigi Hadid og Bella Hadid var noen av de som gikk nedover catwalken med denne frisyren på Versace sin visning, og vi fikk med det samme lyst til å selv teste ut denne looken. Del håret opp i seksjoner og begynn deretter å jobbe deg igjennom med Platinum styleren. Lag en skarp midtskill med spissenden på Narrow Dressing Brush. Bruk Final Shine Spray i lengdene for å få håret til å skinne enda mere, og spray lett med Final Fix Hairspray for å fiksere frisyren og eventuelt legge ned små babyhår.

Bleached out

Til Alexander Wang sin visning fikk flere enn 20 modeller bleket håret sitt av Guido Palau, for å skape den sommerlige surfe- looken, sammen med tekstur og bølger. Du kan enkelt selv skape denne looken ved å bruke Root Lift Spray, for tekstur og hold. Produktet jobber du inn med hårføneren din, og deretter kan du krølle håret med Classic Wave Wand. Når krøllene har kjølt helt ned, kan du bruke fingrene dine til å gre lett igjennom håret. Denne frisyren passer supergodt sammen med en naturlig og sommerlig hud, og gjerne med en anelse nude lepper!

Natural curls

Hvis du er født med naturlige krøller, vær glad for det og vis de frem! De naturlige krøllene er sett på flere av SS 17 visningene, både i kort afro og skulderlange varianter. Er du en av de som er så heldig å ha krøller fra naturens side, så skal du absolutt ikke skjule det. En god måte for å få frem og style de naturlige krøllene er ved å f.eks. påføre Total Volume Foam i håndkletørt hår, og deretter føne håret med Air hårføneren sammen med Air diffuseren. Den er perfekt til styling av krøller og man slipper frizzy hår!

Skinny plaits

Til Roberto Cavalli visningen ble det laget smale, tynne fletter i løst, 70-talls inspirerte bølger, for å gi bohemske, festival vibes. Det er kjempe enkelt å lage. Bare krøll håret med Platinum styleren og lag små fletter innimellom. Du kan blant annet se hvordan Camilla laget sine bohemske krøller og fletter her.

Vi er nysgjerrige, har du en favoritt? 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar