3 vinter trends til håret ditt

3 vinter trends til håret ditt

winter

Vi holder hele tiden øye med de seneste looks og tendenser i moteverden. I vinter er det krøller, hårpynt og hestehaler som har dominert catwalken! Vi gir deg tips til hvordan du selv kan bruke de her trends i hverdagen og til fest.

1. Let it curl

I lang tid har det vært de litt store, myke og glam krøllene som har vært å se i motebildet. Nå er det blitt spottet flere shows, hvor modellene var stylet med mindre krøller og hårets egen struktur fremhevet. Det må gjerne se mindre satt ut og fremstå litt mere pjuskete og tilfeldig. Et stort yay hvis du er født med naturlige krøller! Hvis ikke kan du selv gjenskape looken med en krøllstav og en natur hårbørste. Start med å preppe håret med Curl Hold Spray, krøll deretter håret i små seksjoner med Creative Curl Wand. Bruk Narrow Dressing Brush til å gre krøllene gjennom og tuper en smule. Så får får du den naturlige looken!

2. Bling it up

Hårpynt har blitt super populært! Du behøver ikke gå «all in» som Alexander McQueen moteshowet, men velg ut en eller to flotte hårspenner til å pynte frisyren din med. Du kan også bruke velur hårbånd eller være kreativ med kjeder og pene stener. Kun fantasien setter grenser og denne vinteren handler det om «more is more»!

3. Sleek sides

En lav sleek hestehale har vært populært i år. I vinter krysses den med en skarp sideskill – det gjør den kun enda mere kul! Start med å spraye Heat Protection Spray i hele håret, for å beskytte det mot varmen fra styleren. Bruk deretter en platinum styler, til å få håret helt glatt. Lag en skarp sideskill og saml håret i en lav hastehale. Bruk hårspray til å fiksere frisyren og for å få en helt «sleek» look. Bruk looken til hverdag og transformer det om til kvelden, med et par store øredobber og røde lepper.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar