3 vinter hårtrends du må prøve i 2017

3 vinter hårtrends du må prøve i 2017

vinterlooks

Selv om det er vinter, behøver man ikke gjemme bort håret og la være med å style det. Det finnes så mange fine frisyrer denne vinteren, som passer både til fest og hverdag. Se med nedenfor hvor vi viser deg noen av våres favoritter.

1. Bobby pins

Dette er en super enkel måte å gjøre en helt alminnelig frisyre mer chic og kun ved å bruke hårnåler, enklere blir det ikke. Du kan enten sette håret i en stram, lav hestehale og deretter setter du i hårnålene på hver side. En veldig elegant frisyre, men med litt edge. Du kan også gå for en swept back frisyre, som er helt slick øverst og med mer tekstur i lengden på håret. Fest f.eks. noen hårnåler i gull nedover på hver side. Dette hjelper også med å holde håret på plass når du vil ha denne kule swept back frisyren. For mer tekstur i lengden på håret kan du bruke Classic Wave Wand og lage et lett, naturlig fall i håret.

2. Braids

Fletter er noe vi aldri går lei av. Det finnes så mange forskjellige varianter og muligheter for frisyrer med både fletter. En av våres store favoritter er fiskebensflette! Du kan enten flette alt håret i en stor fiskebensflette eller du kan la det meste av håret henge ned, men kun flette det fremste håret. Det skal helst ikke være for pent, så du må gjerne dra litt i fletten og la litt hår falle ut noen steder, så den ser litt mer messy og tilfeldig ut. Se vores guide her.

3. Waves

Dette er en klassiker, nemlig bølger. Denne frisyren slår aldri feil og er en sikker løsning når du er usikker på hva du skal gjøre med håret. Spray først håret med Curl Hold Spray og lag deretter naturlige bølger med Platinum styleren. La bølgene kjøle helt ned, før du grer de forsiktig gjennom med fingrene. Avslutt med litt hårspray for et bedre hold. Se vores guide her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar