3 vinter beauty trends – Mørke Shiny Lepper, Masculine Side & Super-Graphic

3 vinter beauty trends – Mørke Shiny Lepper, Masculine Side & Super-Graphic

3-vinter

Nå har vi kommet inn i november måned og dermed er det offisielt vinter! Dertil følger det selvfølgelig også nye beauty trends fra de store moteshowene! Det er alltid så mange fine looks om vinteren, hvor makeupen typisk blir litt mørkere og mere dramatisk. Les med når vi viser deg tre trends, som blir populære denne vinteren.

1. Blackest Blackcurrant

De bærfarvede, mørke og mere dramatiske nyanser, blir helt klart den største trenden til leppene denne sesongen! Det har i lang tid vært populært med de helt matte leppene, men nå er de ultra shiny leppene inne i bildet igjen. Det kunne man blant annet se til Dior og Louis Vuitton’s shows, hvor modellene hadde flotte glossy sorte-kirsebærfarvede lepper.

2. Masculine Side

I mange sesonger har midtskill med lette wavy bølger vært populært, noe som fikk denne nye trenden til å skille seg ut! En helt rett sideskill, hvor håret blir samlet i en lav hestehale. For virkelig å understreke den mere maskuline looken, kan man bruke en smule av ghds total volume foam, til å lage en sleek wet-look.

3. Super-Graphic

Ved flere av de store moteshowene så man den grafiske liner. Ikke kun en bred winged liner, men makeupartistene hadde virkelig sluppet fantasien løs, og laget noen super kule looks, med en sort eyeliner. Modellene fra blant annet Kenzo og Oscar de la Renta, hadde en sort graphic liner, mens andre motehus som Fendi, hadde brukt friske farger som lilla, gul og grønn til å lage en kreativ eyeliner på modellene.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar