3 trends fra Oslo Runway

3 trends fra Oslo Runway

Forrige uke var det tid for Oslo Runway, hvor dyktige designere fikk vist seg frem. Visningene foregikk på flere steder, deriblant Sentralen og på Munchmuseet. Norske merker som Moods of Norway, Holzweiler og Admir Batlak var blant dem som viste frem kolleksjonenene sine. Vi har plukket ut tre av våres favoritt looks, som du kan lese mer om nedenfor.

Admir Batlak

Admir Batlak er ikke redd for å la fantasien kjøre! Visningen ble holdt i en stappfull sal på Munchmuseet tirsdag 7. februar. Hvis man sammenligner kolleksjonen hans med andre, vil den nok skille seg ut på flere måter. I denne kolleksjonen viste han både humor og politikk, ved båndene som krysset brystet på noen av modellene. Sminken på modellene var veldig kreativ og spennende. Sminken var det dyktige, Sissel Fylling, som stod for. Noen hadde kun litt farge under det ene øyet, og oppover til en slags spiss liner, imens det andre øyet var sminket helt opp til brynet med forskjellige farger. Noen hadde en sterk farge innerst ved øyet, og en smal sort liner midt under øyet, med en bredere liner ytterst ved øyet. Håret var delt i en midtskill og festet bak, imens noe av håret gikk ned og over pannen.

Anne Karine Thorbjørnsen

Inne i Munchmuseet presenterte Anne Karine en kolleksjon bestående av 12 looks i et fargepalett av blått, sort, grått, beige, hvitt og et hint av rødt. Modellene sitt hår var løst, men stylet med en kraftig sideskill som lot håret ligge over hele pannen og noe av øynene, noe som ga de en litt mer edgy look. Sminken på modellene var veldig naturlig, med en anelse vinterblek hud. Leppene hadde en bær-rød farge sentralt på leppene, noe som ga en kontrast til den ellers naturlige looken.

Holzweiler

Stikkordene for kolleksjonen var sporty, rocka og passe avslappet. Maria fra Holzweiler sier at hovedinspirasjonen til høst- og vinterkolleksjon kom fra Edvard Munch sine malerier. Oransje var en av fargene som ble sett i flere av antrekkene, og Holzweiler teamet har blant annet tatt i bruk Munchs «Skrik» og brukt det i en av genserne. Håret til modellene var ganske naturlig, og de fleste hadde en midtskill, imens resten ble sett med både caps og lue, noe som gjorde det hele litt mer sporty. Sminken bestod av en flawless hud, naturlige lepper, mens en nyanse av gull sentralt på øyelokket, ble sett på noen av modellene.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar