3 trends fra Copenhagen fashion week AW17

3 trends fra Copenhagen fashion week AW17

Copenhagen fashion week har akkurat vært, og utover at det ble vist frem masse flotte klær, så vi noen nye, spennende beauty trends på catwalken. Les med når vi viser deg tre looks, som vi likte ekstra godt, under Copenhagen fashion week.

A pop of colour

Modellene som gikk i GANNI’s show, hadde alle sammen en flott og jevn hud, nude lepper, og et lite hint av oransje i hver øyekrok. Looken var avslappet og elegant på samme tid. Felles for mange av modellene var at håret var stylet med naturlige krøller, og noen hadde fått det fremste håret satt tilbake. Håret var tilpass messy og avslappet, og passet perfekt til den mere naturlige makeupen, hvor det var satt fokus på øynene, med den oransje eyelineren.

Dark liner

Til Baum und Pferdgarden AW17 showet, hadde alle modellene fokus på øynene, med en bred, smudgy, mørk eyeliner under øyet, og en ferskenfarvet skygge på hele øyelokket. Resten av makeupen var naturlig, som var noe man så gjentatte ganger, i flere forskjellige show. Håret på de fleste modellene var akkurat som makeupen, veldig naturlig, med et fint og mykt fall i håret. Du kan selv skape det fine håret med soft curl tong. For å få looken litt mere naturlig og ikke så “pent”, som modellene i showet, kan du bruke narrow dressing brush, til å gre litt i krøllene, og tupere en smule ved røttene.

Slicked back ponytail

Looken på modellene til By Malene Birger AW17 showet, var annerledes enn til de to andre showene. Modellene hadde nemlig både røde lepper og stramme hestehaler med masse av glans. Det var super elegant, og passet perfekt til klærne som ble vist frem! Utover de røde leppene, bestod makeupen av en flott, glødende hud og lette markerte øyne, med naturlige brune øyenskygger, og litt mørk eyeliner på både den øvre og nedre vippekant. Håret kan lages med platinum styleren, som etterlater håret glatt og med opp til 20% mere glans. Gre håret tilbake, og saml det i en stram hestehale med en gjennomsiktig gummistrikk. Avslutt med final shine spray, for ekstra glans.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar