3 tips til å unngå elektrisk hår

3 tips til å unngå elektrisk hår

Når været er kaldt, er det stor sjanse for at håret ditt blir elektrisk og ender med å stå ut til alle sider! Vi har nok alle sammen prøvd å ha et skjerf på og når man tar det av, så knitrer det og håret har blitt elektrisk. Les med når vi gir deg råd til hvordan du kan forebygge og unngå elektrisk hår.

Fukt, fukt og atter fukt

En av de største årsakene til elektrisk hår, er at det blir tørt i vinterperioden. Vi har sagt det før, men det er viktig å gi håret ditt godt med fukt, gjennom en god, fuktgivende hårkur. Bruk den 1-2 ganger om uken, alt etter hva håret ditt behøver. Ved å bruke en god hårkur som Advanced Split End Therapy, er du godt i gang med å forebygge statisk hår i det kalde været.

Bruk hårspray

Hårspray kan være med til å forhindre statisk hår, samtidig som at det holder frisyren din på plass. Hvis håret ditt har en tendens til å bli litt flyvende, kan du spraye litt på håndflatene dine og lett «dra» de flyvende stråene ned. Det er viktig at du ikke bruker hårspray før du styler håret med varme, da det vil tørke ut håret og gi den motsatte effekt. Det er en god idé å ha en liten hårspray med i vesken, så du raskt kan rette på frisyren din. Vi har en liten «stash-in-your bag»  her, som kan være i de fleste håndvesker.

Håndkrem som nødhjælp

Hvis du er på farten og plutselig får elektrisk hår, er det bare å hente hjelp der hvor man kan og du kan ofte finne hjelpen i vesken din! Hvis du ikke har en liten hårspray i vesken, har du kanskje en håndkrem! Det er kanskje ikke akkurat det man tenker på å ta i håret, men det hjelper og det er en fast inventar i de fleste sine vesker om vinteren! Den er fuktgivende og motvirker derfor statisk hår. Du skal altså ikke bruke mye av det, da det bare vil gjøre håret ditt tungt. Bruk en liten smule til å kun fukte spissene dine og til å glatte håret på toppen. Så kan du fortsette dagen din, uten elektrisk hår.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar