3 tips til å gi håret ditt en detox

3 tips til å gi håret ditt en detox

Den kalde vinteren vi har hatt i Norge, kan etterlate håret ditt tørt og trist. Hva er vel bedre enn å starte våren med å gi lokkene dine en detox! Så vil håret ditt være klar til sommerens solskinn, strand og saltvann. Les når vi forteller hvordan du kan gi håret ditt en velfortjent detox.

Cool down

Har du tendens til en tørr og følsom hodebunn, kan det være en god idé å bruke kald luft innstillingen på føneren din. La håret ditt lufttørke så lenge som mulig og avslutt med kaldluft fra din Air eller Aura føner. På den måten gir du hodebunnen din et pusterom fra varmen. Utover at den kalde luften fra føneren er skånsom for hodebunnen din, er den kalde luften også med til å fiksere frisyren din og gi glans.

Massér hodebunnen

Bruk noen minutter hver dag på å massere hodebunnen din. 5-10 minutter hodebunnsmassasje stimulerer blodsirkulasjonen og løsner spenninger. Ved å øke blodsirkulasjonen, stimulerer du samtidig hårsekkene som kan få håret ditt til å vokse seg lengre og tykkere. En god hårbørste er også med til å stimulerer hodebunnen din, og vår Oval Dressing Brush er super skånsom for håret. Den avrundede formen på børsten, sikrer deg mot skarpe ender som kan skrape hodebunnen din. Samtidig fordeler naturhårene ditt hårs naturlige oljer, da den skånsomt masserer hodebunnen din når du børster det igjennom.

Gi håret fukt

Noe av det håret har allermest bruk for når det har blitt trist å se på, er fukt! En god hårkur en gang i uken, kan gjenopplive lokkene dine, så det ser glansfullt og sunt. En hårkur påføres i lengdene hvor håret ditt ofte er mest slitt. Resten av mars måned får du vår Advanced Split End Therapy gratis med, ved kjøp av en av våre limited edition gaveæsker, med enten en platinum styler eller en V gold max styler. Så er du sikret flott hår!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar