3 tips til å bevare sommerfølelsen

3 tips til å bevare sommerfølelsen

Høsten er snart på vei, men det er ingen grunn til å miste den magiske sommerfølelsen når du har brukt opp ferieukene dine, eller dersom du bruker månedene til å jobbe. Er du som meg, ikke helt klar for å gi slipp på sommeren, så er det flere ting vi kan gjøre for å beholde sommerfølelsen og nedenfor gir vi deg 3 tips til hvordan du kan gjøre akkurat dette.

1. Sommerglød

Bevar den flotte sommergløden ved å smøre deg inn med en selvbruning. Det er flere produkter der ute som hjelper oss med å ta vare på sommerens farge og mange selvbrunings produkter gir til og med masse fukt. Husk at det er lurt å smøre kroppen godt inn med en body lotion, før du smører deg inn med selvbruningen. Det vil være lurt å gjøre dette en liten stund før du starter med selvbruningen, så kremen har fått trukket seg helt inn i og ikke ligger som et lag på huden. Ved å først gi masse fukt til huden vil resultatet bli mye bedre og du vil få en jevn og fin farge.

2. Peachy negler

Til en fin og sommerbrun hud er det super fint med en flott farge på neglene! Neglelakk i farge toner som korall og peach gir deg delikate og freshe negler. Skal du på fest og har f.eks åpne stiletter, så husk å gi neglene på tærne dine et lag også. Hvis du synes neglelakken fort begynner å falme eller skalle av, så invester i en top coat neglelakk. Den legger seg som et beskyttende lag over neglelakken og den holder derfor mye bedre.

3. Beach hair

De fleste av oss får litt lysere hår om sommeren når solen bleker håret. Ofte så kan det være super fint, for da har håret fått naturlige highlights og det gir et fint spill i håret. For å bevare en sommerlig følelse til håret er det flere ting du kan gjøre. En frisyre som gjør deg til festens bombshell er beachy hair! Det kan du enkelt lage ved å først spraye root lift spray i hårrøttene og deretter gå over med aura hårføneren. Dette skaper masse volum til håret, noe som er et must til denne frisyren. For å få flotte beachy bølger kan du krølle håret ditt med classic wave wand, som gir flotte og naturlige bølger. Når krøllene har kjølt ned, kan du gre de gjennom med fingrene. Til slutt sprayer du over med final fix hairspray for å gi et godt hold til frisyren.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar