3 tips som får krøllene til å holde

3 tips som får krøllene til å holde

Vi er sikkert mange som kjenner igjen følelsen av å ha brukt lang tid foran speilet på å lage flotte krøller, bare for å se dem gli ut av håret igjen etter kort tid. Krøllet hår er både fint, sofistikert og sexy, men hvordan man får krøller til å holde en hel dag/kveld er for mange et mysterium. Dette skal endres på, for alle har rett til gode hårdager! Derfor har vi samlet en tretrinns-guide, som sikrer deg krøller som holder.

Forberedelse er nøkkelen

Hva du gjør med håret ditt før du styler det er alfa omega når det gjelder å få krøllene til å holde. De fleste husker å bruke varmebeskyttende for å skåne håret, men det er også nødvendig å bruke et produkt som får håret til å «huske» krøllene. Curl Hold Spray kombinerer varmebeskyttelse med hukommelsesspray, har en superlett tekstur så den ikke tynger håret, og virker ved å hjelpe håret med å innsette stylerens bevegelser i håret. Spray rikelig av produktet i tørt hår fra rot til spiss, og børst deretter gjennom håret for å være sikker på at produktet er godt fordelt. Nå er du klar til å finne styleren frem!

Bruk en god styler

Det første som er viktig å sikre seg er at du har en styler i god kvalitet. En god styler er både mer skånsom for håret, og mer effektiv i bruk, og det kan derfor godt betale seg å investere litt mer i det riktige redskap. Alle våre stylere, inklusiv våre krølltanger, har patentert tri-zone teknologi som sikrer at styleren konstant er oppvarmet til 185 grader – den mest skånsomme temperatur for håret ditt. Det er viktig at varmen er likt fordelt i hele stylerens overflate hvis krøllene dine skal holde.

Kalde krøller og hårspray

Når du har krøllet en look er det viktig å la krøllene kjøles helt ned før du tar hårspray på dem. Et godt tips er å «holde» krøllene sammen og sette de opp med en hårklemme, slik at de kan kjøle av i den riktige posisjon – på denne måten husker håret bedre krøllene. Det siste tipset er å bruke en god hårspray som ikke tynger håret. Et godt forslag er Final Fix Hairspray som også holder håret på plass i fuktig vær. Ta hårklemmene ut, la krøllene falle, gre gjennom dem med Oval Dressing Brush og spray deretter Final Fix Hairspray i håret nedenfra og opp (med lett bruk av hånden). På denne måten fordeles hårsprayen jevnt og gir det beste resultat. Et voilá! Du har nå flotte krøller som holder hele dagen – og natten, hvis du skal ut og danse 😉

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar