3 tips som får håret ditt til å se fyldigere ut

3 tips som får håret ditt til å se fyldigere ut

Tykt voluminøst hår går aldri av moten, og hvem elsker vel ikke å ha store, fyldige lokker som kan tilføye ekstra karakter til enhver frisyre? Ikke alle har tykt hår fra naturens side, men heldigvis er det hjelp å hente hvis du ønsker at håret ditt skal se litt tykkere ut. Vink farvel til tynt hår med disse tre tipsene, som får volumet og wow-faktoren tilbake i håret ditt.

1. Bruk de riktige stylingprodukter

Hva, og ikke minst hvor mye, du putter i håret ditt før du styler det, er alfa omega for hårets struktur. Hvis du har tynt hår skal du være veldig påpasselig med å bruke for mye olje i håret, da dette kan være med på å tynge dine lokker. I stedet før du før styling bruke et produkt som Total Volume Foam, som gir håret mer tekstur og fylde. Fordel 2-4 pump av produktet i hele håret, og suppler eventuelt med 2 pump av Root Lift Spray som fordeles så tett på røttene som mulig. Root Lift Spray gir et ekstra løft til hårrøttene, og får håret til å se mindre flatt ut. Slutt av med å tørke håret ditt med føneren for å aktivere produktene i håret. Begge produktene er varmebeskyttende

2. Tørk håret med føneren og hodet vendt nedover 

Det er ikke helt likegyldig hvordan du tørker håret ditt med føneren. Hårføneren kan faktisk være din beste venn når det kommer til å skape mer volum i håret. Først og fremst er det viktig å ha en hårføner i god kvalitet, som skåner håret mest mulig. Et godt forslag er Air Hairdryer fra den nye, flotte Nocturne Collection. Air Hairdryer tørker håret ditt to ganger så raskt som andre hårfønere gjør, og har forskjellige instillinger for varme og styrke, så du kan innstille den etter ditt hårs behov. Når du har funnet hårføneren frem bør du vende hodet nedover og føne mot hårrøttene, mens du samtidig kjører fingrene gjennom håret for en mer voluminøs finish.

3. Krepp håret ditt tykt 

Kanskje har du glemt alt om kreppet hår, men kreppejernet er genialt når det kommer til å skape volum og det er her Contour Professional Crimper kommer inn i bildet. Det profesjonelle kreppejernet er med sine myke hakk perfekt til å skape tekstur i tynt hår, eller som et alternativ til å tuppere håret. Start med å dele håret opp i seksjoner. For å oppnå volumet kreppes den underste seksjonen tett ved hårrøttene, mens du lar det øverste lag forbli rett. For tekstur i hele håret: ta fatt i en seksjon som du vil kreppe, og jobb deg oppefra og nedover ved å lukke kreppejernet om håret i 1-2 sekunder. Flytt den deretter lengre ned på hårlokken, og gjenta til du har vært gjennom hele håret. Denne teknikken er superenkel, tar ikke lag tid å lage og kan samtidig brukes til å skape tekstur og volum til enhver frisyre.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar