3 tips når du skal vokse panneluggen din lang

3 tips når du skal vokse panneluggen din lang

Alle som har hatt pannelugg, kjenner til hvor vanskelig det er å få det langt igjen. Panneluggen kommer lynraskt til et stadie, hvor det bare er i veien og henger over øynene. Man blir fort fristet til å bare klippe panneluggen kort igjen og slippe for alt bryet, men det behøves faktisk ikke! Les med her, hvor vi gir deg noen tips til hvordan du kan få panneluggen bort fra ansiktet når du prøver å vokse den lengre.

Side swept bangs

Når panneluggen har blitt lang, men ikke helt lang nok til å kunne blende inn med resten av håret ditt, er side swept bangs en veldig god løsning! Du beholder lengden, men får samtidig en flott og trendy frisyre ut av det, som får håret bort fra øynene. Så dropp midtskillen for en stund, og gå istedenfor etter en dyp sideskill, og en flott side swept frisyre som Emma Stone.

Slicked down

Lag en stram slicked down hestehale som Kim Kardashian, ved å føne en mousse inn i håret med Air hårføneren , som vil gi hold til frisyren. Når du har satt håret stramt tilbake i en hestehale, kan du bruke en smule hårvoks til å sikre deg at panneluggen vil bli sittende på plass, og bruk evt. et par små hårnåler i samme farge som håret ditt, til å virkelig feste panneluggen. Avslutt med hårspray. Det er en super fin frisyre til både hverdag og fest!

Vær kreativ med hårnåler

90-tallets trend med hår accessories er tilbake, og det gjør nytte spesielt til dere som holder på med å vokse ut panneluggen! Dette var min personlige go-to, da jeg selv ville vokse ut panneluggen min, og det er en enkel hverdagsfrisyre, som også kan være flott til en kveld ute. Det er mange muligheter, som å sette panneluggen ut mot øret, og fest det med hårnåler i flotte farger, eller å sette hårnålene på en kreativ måte, som f.eks. en trekant. Kun fantasien setter grenser, og det er en god løsning til å få håret bort fra ansiktet på en pen måte!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar