3 ting du kanskje gjør, som ødelegger håret ditt

3 ting du kanskje gjør, som ødelegger håret ditt

Det er viktig for de fleste av oss å passe godt på håret vårt. Selv om vi gjør mange ting for å holde det sunt og flott, er det også mange ting vi kanskje gjør som ødelegger håret vårt helt uten at vi vet det. Les med her, hvor vi forteller deg om 3 ting du kanskje gjør, som ødelegger håret ditt.

Stramme oppsetninger

En slicked back hestehale er super flott og populær, og med god grunn! Den er stil ren, passer både til hverdag og fest, og så kler de fleste frisyren. Men de stramme oppsetningene er ikke sunt for håret ditt på lengre sikt, og det er viktig å gi håret en pause og la det henge løst en gang imellom. De fleste kjenner til følelsen av å ha helt vondt i hodebunnen når man tar ut hårstrikken etter å ha hatt håret dratt tilbake i en stram hestehale hele dagen. Det er fordi de stramme oppsetningene tvinger håret tilbake, så det skaper spenninger i hodebunnen, og det drar i håret helt ned i hårsekken.

Hårspray før varmestyling

Mange som bruker hårspray før de f.eks. krøller håret gjør det i den tro, at krøllene vil holde lengre. Det eneste hårsprayen gjør når man bruker den før man bruker varme til å style håret, er å tørke det ut. Grunnen er at hårsprayer inneholder alkohol, og når det kommer i kontakt med varme, så begynner det å tørke ut håret. Bruk istedenfor Curl Hold Spray, som både beskytter håret mot å ta skade av varmen fra styleren din, og samtidig gir hold til krøllene. Bruk en god hårspray når du er helt ferdig med frisyren, for å gi hold. På den måten holder du håret ditt sunt, og får en frisyre som holder hele dagen.

Overfarge

Hvis du har kommet til den alderen hvor de første grå hårene begynner å komme på banen, vil man selvfølgelig helst kvitte seg med dem. De fleste gir hele håret en omgang farge, men som vi alle sammen vet, så er etterveksten der igjen allerede etter et par uker. Farge sliter på håret, så prøv kun å farge etterveksten, så du ikke farger hele håret hver måned. Det blir fort dyrt med hårfarge og lengdene dine har ofte ikke bruk for å friskes opp i fargen, allerede etter en måned eller to:).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar